Hvordan Plant Astilbe pærer

Hvordan Plant Astilbe pærer


Astilbe er en skygge-elskende flerårig plante som blomstrer om sommeren. Selv om du kan vokse det fra frø, er Astilbe vanligvis formeres ved roten divisjon. Kjøp rot klumper, eller jordstengler, på planteskoler og hagearbeid sentre i løpet av våren. Hvis du dele din egen Astilbe, sørg for at hver del av rhizome har minst tre "øyne", eller områder hvor anlegget vil spire.

Bruksanvisning

1 Fyll en bøtte med vann og slippe Astilbe rhizome inn i den. La den virke i tre timer før planting. Hvis Astilbe rhizome er fersk delt fra en plante i hagen din, er det ikke nødvendig å suge røttene, bare plante direkte.

2 Luft jord i Astilbe sengen ved å grave ned 12 inches og bruke hage gaffel for å bryte opp noen store klumper av jord. Velg et sted i hagen hvor den Astilbe får flekkete eller lys skygge hele dagen.

3 Hell 3 inches av kompost på planting sengen og bruke hage gaffel for å blande den til en dybde på 6 inches. Rake planting sengen til den er glatt og jevn.

4 Dig planting hull 12 til 24 inches hverandre for Astilbe jordstengler. Plasser jordstengler i hullene og dekke dem med en tomme av jord.

5 Vann planting sengen til en dybde på 4 inches og holde jorda fuktig, ikke våt.

Related Articles

  1. Hvordan Plant Hyacinth pærer
  2. Hvordan Plant Lily pærer i Pots
  3. Hvordan Plant Flower pærer
  4. Hvordan Plant Astilbe Bareroot
  5. Hvordan Plant Windflower pærer
  6. Hvordan Plant Amaryllis pærer
  7. Hvordan Plant Hyacinth pærer Outdoors
  8. Hvordan Plant Auger pærer
  9. Hvordan Plant Hosta pærer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*