Hvordan Refinish en gyngestol

Hvordan Refinish en gyngestol


En av tre gyngestol er en kjekk tillegg til enhver stue. Det legger et snev av varme og landlig stil til ethvert hjem. Ofte gyngestoler kan være nødvendig å være refinished etter mange års slitasje. Omlakkering din gyngestol krever tid og innsats, men sikrer at tre gyngestol vil se flott ut i generasjoner.

Bruksanvisning

1 Pensle et tykt lag av kjemisk stripper på gyngestol. Tillat stripper for å sitte på overflaten av gyngestol til den opprinnelige overflate begynner å boble og skallet.

2 Skrap den opprinnelige avslutte gyngestol ved å skrape med korn av tre med sparkel. Ta mål fra vanskelige å nå områder av stolen som spindler og ben med stålull. Tørk av gyngestol med en fuktig klut for å fjerne spor av stripper.

3 Sand hele overflaten av gyngestol med 120 sandpapir for å fjerne eventuelle gjenværende biter av den opprinnelige finish. Arbeid sakte for å sikre at du fjerner alle de opprinnelige mål fra spindler og løpere av gyngestolen. Sand igjen med 220 sandpapir for å jevne ut tre.

4 Pensle et tykt lag av slipe fugemasse på gyngestol for å sikre ny finish absorberer jevnt inn i treet. Tørk av overflødig fugemasse med en ren klut og lett sand med 220 sandpapir.

5 Tørk et lag med beis på gyngestol med en ren klut. La flekken for å absorbere inn i treverket og tørk overflødig av med en annen ren klut. Påfør ytterligere strøk for å skape en mørkere overflate, slik at hvert strøk tørke i mellom.

6. Påfør et tynt lag med polyuretan til gyngestol med en ren pensel. La strøk tørke og lett sand stolen med 220 sandpapir. Pensle på en andre tynt lag av polyuretan og sand på nytt for å sikre den nye finish er forseglet.

Hint

 • Sand med korn av tre
 • Skape en mørkere overflate ved at flekken til å absorbere inn i treet for en lengre periode
 • Arbeid i et godt ventilert område ved bruk av beis og stripper
 • Plasser en dråpe klut under arbeidsområdet for å beskytte andre overflater fra kjemikalier
 • Bruk beskyttelse på hender og øyne ved bruk av kjemikalier

Related Articles

 1. Hvordan Refinish møbler Med Fabric
 2. Hvordan Refinish Wood Møbler
 3. Hvordan Refinish et gulv med en hånd Sander
 4. Hvordan Refinish Wood Kjøkken Skap
 5. Hvordan Refinish Hardwood Furniture
 6. Hvordan Refinish en Wood Surface Bar
 7. Hvordan Refinish et parkettgulv med et belte Sander
 8. Hvordan Refinish en Basement Interior
 9. Hvordan Refinish køyesenger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*