Hvordan rengjøre et nyoppført bygg

Hvordan rengjøre et nyoppført bygg


Å bygge et nytt hjem er en stor oppgave som genererer mye treavfall, støv og rusk. Før du flytter inn i ditt nye hjem, er en total rengjøring ofte nødvendig. En topp-til-bunn rengjøring vil forlate huset glitrende lys og klar for trekk i dag.

Bruksanvisning

1 Fjern all bygging rusk og avfall fra eiendommen og hjem. Maling, løsemidler og materialer uvennlige til miljøet bør tas til en riktig avfallshåndtering anlegget. Trelast utklipp, kan glass og gips resirkuleres.

2 Sweep garasjen, innkjørsel, gangveier og uteplass for å fjerne overflatejord. Spyl med høytrykksspyler eller trykk dyse og hageslange.

3 Støvsug interiøret i hjemmet. Sørg for å rengjøre vinduskarmer, skap, skap og skap. Bygging skaper mye støv som gjennomsyrer alt fra tepper til persienner og lufteventiler. Sørg for å rense lysarmaturer og takvifte. De er store støvsamlere. Rengjør alle overflater nøye. Endre klimaanlegg filteret hvis det var i bruk under bygging.

4 Fjern alle gummierte etiketter fra vinduer. Bruk en skrape eller etiketten lim løsemiddel, begge tilgjengelig til å bygge forsyne butikkene, for å fjerne papir og lim. Vask utvendige vinduer og alle glassflater, deretter rengjøre innvendige flater.

5 Tørk av alle apparater. Kjør en syklus på oppvaskmaskin og vaskemaskin med klart vann. Sjekk for lekkasjer fra slanger eller koblinger.

6 vaske forsiktig bort fingeravtrykk og flekker rundt lysbrytere og dørhåndtak. Touch-up maling vil dekke skrapemerker på at du ikke klarer å vaske bort.

Related Articles

  1. Hvordan rengjøre en glassfiber dusj og badekar
  2. Hvordan rengjøre en Grind & Brew
  3. Hvordan rengjøre en Hjem Water Sand filtreringssystem
  4. Hvordan rengjøre en Pasta Maker
  5. Hvordan rengjøre en Crystal Wine Decanter
  6. Hvordan rengjøre
  7. Hvordan rengjøre en Gas Range
  8. Hvordan rengjøre en vaskemaskin Lint Trap
  9. Hvordan rengjøre en Wooden Toalettsete

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*