Hvordan sprite opp Bokhyller

Hvordan sprite opp Bokhyller


Bokhyller er funksjonelle møbler som vanligvis ikke kaller oppmerksomhet til seg selv. Men de trenger ikke å være kjedelig. Hvis du sprite opp en bokhylle, kan det bidra til å definere den generelle stilen og appell av et hjem eller kontor. Legg et lag med maling eller noen dekorasjoner, eller ordne keepsakes på hyllene for å gjøre en bokhylle mer interessant. Å gjøre en bokhylle ser frisk og moderne er en kreativ prosess, så tenk på det som et blankt lerret og bruke fantasien.

Bruksanvisning

1 Maling din bokhylle for å legge til en fargeklatt til et rom. Maling kan gjøre en kraftig innvirkning, så eksperimentere med moro, iøynefallende shades.One måte å gjøre din bokhylle skiller seg ut er å bruke to farger. Velg en lys eller nøytral farge, som hvit, for bokhylle og hyller, men male baksiden av hver hylle en levende farge. Den rikt hued interiøret vil trekke øyet i.

2 Vis frem dine ting. Vis dine keepsakes, samleobjekter eller fotografier på en bokhylle for å sette et rom med din personlighet. Bokhylla gir en palett for fantasien, så fornye sin appell ved å innlemme oppsiktsvekkende samlinger. Du kan ordne elementer ved siden av, foran og selv på toppen av bøker. Den enkleste måten å sprite opp bokhyllen kan være til kunstnerisk ordne bøkene dine: Organiser dem etter farge, stable noen på deres sider eller plassere noen bøker med attraktive dekker vendt fremover på forsiden av hyllene.

3 Dekorer bokhylle ved hjelp av sjablonger eller dekaler. Påfør dekaler av populære tegneseriefigurer eller andre alderstilpassede bilder til en bokhylle for et barnerom. Sjablong litterære uttrykk på en bokhylle i et bibliotek eller kontor. Besøk en lokal kunst og håndverk butikken for designmuligheter, eller oppsøke dem på nettet.

4 Beautify bokhylle med kopier av dine favorittbilder eller bilder. Ved hjelp av decoupage - prosessen med liming bildene til et objekt, og deretter forsegle dem med et beskyttende belegg - du kan dekorere en bokhylle med et bilde du ønsker. Prøv fôr baksiden av hver hylle med tapet, kart eller andre fargerike utskrifter.

Related Articles

  1. Hvordan sprite opp hvitt sengetøy
  2. Hvordan sprite opp et vaskerom
  3. Hvordan sprite opp Dull Møbler på et budsjett
  4. Hvordan sprite opp en Brown Couch
  5. Hvordan bygge en bokhylle med ett ark av kryssfiner
  6. Hvordan koble opp en Home Lysbryter
  7. Hvordan ta opp Carpet
  8. Hvordan Rip opp en Linoleum Floor
  9. Hvordan koble opp en innebygd stekeovn
  10. Hvordan stake opp en tett Kitchen Sink Drain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*