Hvordan ta vare på og ren aluminium Pots & Pans

Hvordan ta vare på og ren aluminium Pots & Pans


Aluminiums gryter og panner er det mest populære valget for kokekar på grunn av sine kostnader og stor varmeledning. Aluminium kokekar har vært i nyhetene på grunn av en forening med Alzheimers sykdom, men det er ikke påvist vanskelig vitenskapelig sammenheng mellom de to. Aluminium kokekar er et godt valg for matlaging fordi det får jobben gjort, men det gjør flekken lett og flekker kan overføre til mat.

Bruksanvisning

1 Å ta vare på aluminium gryter og panner alltid la den avkjøles helt når du bruker den. Kjør aldri vann inn Aluminum potter eller panner mens de fortsatt er varme fordi de kan deformere.

2 For å rengjøre aluminium gryter og panner bruke et fett klippe dishing vaskemiddel og vann. Ikke legg i oppvaskmaskinen. Vasking i oppvaskmaskinen kan få den til å misfarges og pit. Ikke bruk skuremidler eller stålull fordi aluminium kokekar vil avlyse.

3 For å fjerne flekker fra deg aluminium gryter og panner fylle med varmt vann og tilsett en til to spiseskjeer av Cream of Tartar, sted på ovnen, kok opp i 15 til 20 minutter. Dumpe ut vannet, la gryte eller panne kjølig og vask med fett skjæring oppvaskmiddel, skyll og tørk grundig.

4 For å fjerne brent på mat flekker fra aluminium kokekar lage en pasta av natron og vann, frakk flekken med lim og la sitte over natten. Vask som vanlig.

5 For å fjerne misfarging fra aluminium gryter og panner frakk med en tomat produkt som ketchup, saus eller tomatjuice og la sitte over natten. Syren i tomater vil fjerne misfarging. Vask som vanlig.

Related Articles

  1. Hvordan Clean mørke ringer fra aluminiums Pots
  2. Hva er farene ved aluminium Pots & Pans?
  3. Slik fjerner gamle, brent i fettflekker fra aluminiums Pots & Pans
  4. Hvordan ta vare på skinnmøbler
  5. Hvordan ta vare på White Goose dundyner
  6. Hvordan ta vare på en Anthurium
  7. Hvordan ta vare på Outdoor Potteplanter Over Winter
  8. Hvordan ta vare på Vinca & Impatiens planter
  9. Hvordan ta vare på Wood på siden av en Hot Tub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*