Hvordan velge om du vil bruke en desinfiserende eller rensemiddel for Kjøkken Overflater

Hvordan velge om du vil bruke en desinfiserende eller rensemiddel for Kjøkken Overflater


Du vet at du vil ha en ren kjøkken. Når du handler for kjøkkenrengjøringsprodukter, ser du dette en "desinfiserer" og at man "sanitizes." Det høres ut som begge produktene vil fungere bra, men å vite forskjellen mellom desinfeksjons vil hjelpe deg å bestemme hvilket produkt du trenger for ulike deler av kjøkkenet.

Bruksanvisning

1 Desinfeksjonsmidler drepe mikroorganismer som sopp, bakterier og virus på ikke-levende overflater. Deretter hemmer de veksten av nye mikroorganismer. Bruk desinfeksjonsmiddel på overflater der mat er utarbeidet eller sølt, spesielt kjøtt, fisk, fjærkre og egg. Bleach eller blekemiddel-baserte produkter er desinfeksjonsmidler. Noen nye produkter, som antibakteriell vinduspusser, vil desinfisere hvis igjen på overflaten i 10 minutter.

2 Sanitizers redusere mengden av mikroorganismer som sopp, bakterier og virus, som på et element til et trygt nivå. Overflater som ikke har vært utsatt for kjøtt, fisk, fjærfe eller egg kan rengjøres med et rensemiddel. Du trenger ikke et spesielt produkt for å rense ikke-levende overflater - bruke varmt vann og oppvaskmiddel, og legge til en liten mengde av ammoniakk.

3 Les etiketten av kommersielle flaske rengjøringsmidler for å finne ut om de desinfisere eller bare rense. Flere nyere produkter er designet for flere overflater, noe som gjør det lettere å rengjøre alt på kjøkkenet med en renere.

Hint

  • ALDRI blande blekemiddel eller blekemiddel produkter med ammoniakk eller ammoniakk produkter. Denne blandingen skaper en giftig gass som raskt kan drepe deg.

Related Articles

  1. Hvordan velger jeg en Framing Nailer Gauge trenger eller Gauge Nagler?
  2. Hvordan velge farger for å male et ferdig Bat
  3. Hvordan velge veggmontert belysning for et soverom
  4. Hvordan velge utstyr til kjøkkenet
  5. Hvordan velge en Varme & klimaanlegg Leverandøren
  6. Hvordan bruke Cold Process såpe for å vaske Retter
  7. Hvordan velge en effektiv Hjem Heating System
  8. Hvordan velge en countertop farge
  9. Hvordan velge Bad Håndklær

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*