Informasjon om Aloe

Informasjon om Aloe


Det finnes hundrevis av forskjellige arter av aloe, men aloe vera eller Aloe barbadensis, er den mest kultiverte variasjon. Dette sukkulent er medlem av liljefamilien.

Historie

Dr. T. Ombrello fra Union County College biologi Institutt, sier at aloe vera er trolig innfødt til Middelhavet, men folk har brukt aloe vera for så lenge som en behandling for solbrenthet og hudirritasjoner at det er ingen måte å fortelle hvor den oppsto. Dr. Ombrello theorizes at aloe vera kan faktisk være en gammel hybrid heller enn en naturlig forekommende arter.

Identifikasjon

Aloe vera er en sukkulent, betyr det har tykke blader med en gel-lignende saft inne. Dens flekkete grønne blader er mellom 8 og 10 inches lang, mens blomsten stilkene nå to til tre fot i høyde og produsere lyse gule blomster.

økende

Aloe vera planter fungerer godt som innendørs potteplanter dersom sterkt sollys er gitt. Bruk en kommersiell plantejord med ekstra grus eller grov sand. Gjødsle med en blomst-type gjødsel på våren. La jorda blir tørr før vanning, men deretter suge jorda helt. Aloe vera er ikke kaldt eller frost tolerant.

Related Articles

  1. Aloe Vera Juice Storage Informasjon
  2. Hvordan å splitte en Aloe Plant i Two
  3. Hvordan du skal se etter informasjon på en elektrisk krets
  4. Hvordan å dele Aloe
  5. Hva er farene ved Aloe Vera Juice?
  6. Min Aloe Stengelen er døende på endene
  7. Sammenligning av Aloe planter
  8. Hvordan Pot opp Baby Aloe planter
  9. Kan jeg vokse en Aloe plante fra et Cutting?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*