Instruksjoner om hvordan å plante Cannas

Instruksjoner om hvordan å plante Cannas


Canna er en tropisk flerårig plante som vokser fra en rhizome rot struktur som ligner på en pære. Anlegget er innfødt til Sør-og Mellom-Amerika og produserer fargerike øye-tiltalende løvverk med lyse blomster på toppen av en høy stengel. Cannas er hardfør, vokser året i USDA hardførhet Zones 8 til 11. Ta av jordstengler i høstsesongen og lagre innendørs i USDA hardførhet soner 8 og lavere. Canna planten vokser best i et område som mottar sollys og har godt drenerende jord.

Bruksanvisning

1 Forbered jorden for planting ved å legge til 2 til 3 inches av organisk kompost til toppen og dyrke det til en dybde på 12 inches.

2 Dig 4- til 6-tommers dype hull som er stort nok til å holde CANNA jordstengler. Space hullene 12 inches hverandre. Plasser en rhizome inn i et hull horisontalt slik at øynene peker oppover. Dekk rhizome med jord og tamp lett.

3. Påfør vann til jorden etter planting for å fukte den til en dybde på 6 til 8 inches. Hold jorden jevnt fuktig i vekstsesongen ved å gi supplerende vann når den ukentlige nedbøren er mindre enn tomme. Ytterligere vann kan være nødvendig i perioder med tørke.

4 Påfør en 5 prosent nitrogengjødsel med en hastighet på 2 lbs. for hver 100 kvadratfot med voksende området. Gjødsle Canna plantene hver måned i løpet av sommeren vekstsesongen.

5 Winterize Canna rotstokker ved å kutte plantene til en høyde på 3 inches etter den første harde frost i høst. Grave opp jordstengler og børste av jorda.

6 Fyll en boks med torvmose og plassere rotstokker inne gjør at de ikke berører hverandre. Plasser boksen på et kjølig og tørt område med en temperatur på 45 til 55 grader Fahrenheit. Sett boksen på tre slats, slik at det er hevet opp fra gulvet for å hindre fuktighet buildup.

7 Kontroller fuktighetsnivået i jordstengler flere ganger i løpet av vinteren for å sørge for at de ikke støping.

8 Fjern boksen fra lagring i midten av våren og plante ved å følge instruksjonene i trinn 1 til 4 når det ikke lenger er fare for frost.

Related Articles

  1. Hvordan å plante Canna Lily Rhizomes
  2. Hvordan å plante Canna Liljer
  3. Hvordan Plant Cannas knoller
  4. Instruksjoner om hvordan å plante en Chestnut Tree
  5. Instruksjoner for hvordan å plante hortensia
  6. Instruksjoner for hvordan å plante Purple Fountain Grass
  7. Hvordan Cross Canna Planter
  8. Hvordan Grow Canna Planter i potter
  9. Hvordan Plant Citronella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*