Lawn Seeding Temperatur

Lawn Seeding Temperatur


Planting av frøet feil variasjon av gress i feil temperatur kan resultere i en kortvarig plen. Med alle de arbeid og utgifter som går inn i seeding en plen, matchende frøet til klimaet er den første kritiske elementet til å ha en ordentlig sådd plen. Temperatur spiller også en rolle i når man skal plante. Spiring vil ikke skje hvis frøet rekke ikke stemmer overens med riktig temperatur under planting.

Cool sesongen gress

Som navnet indikerer, kjølige sesongen gress trives i kjøligere temperaturer hvor dagene er kortere. Kentucky bluegrass er et populært rekke kjole i store deler av USA Den foretrekker full sol, men er utsatt for mangel på vann og dårlig jord. Hard svingel trives i skyggen og dårlig jord. Det er ikke tolerant for høye sommertemperaturer.

Varme årstid gress

Varme årstid gress er tilpasset full sol og høye temperaturer. Bermuda er et torv gress som foretrekker varme temperaturer. Det vil bli brun i løpet av lengre perioder med lave temperaturer. Zoysiagrass er perfekt for fullt søndag. Det er veldig tørke tolerant og har få skadedyrproblemer. Som navnet indikerer, vokser kysten paspalum vel nær sjøen og har attraktive torv egenskaper.

Riktig Planting Temperatur

For å forhindre død av frøplanter og for å forbedre spiring, frø en plen ved anbefalt temperatur. For kjølige sesongen gress, plante når temperaturen nå 60 til 75 grader i løpet av dagen. For varme årstid gress, plante når temperaturen komme minst 80 grader i løpet av dagen. Unngå å plante om høsten dersom det er mindre enn 60 dager før den første fryse. Planting sent vil resultere i iskaldt frøplanter.

Tips for Seeding en Lawn

Forberede området ved å fjerne ugress, steiner og rester av en gammel plen. Ved hjelp av en startpakke gjødsel bidrar til å stimulere spiring og vekst. Bruke en roterende spreder å anvende frø for å sikre en jevn påføring. Rake i frø og påfør et svært tynt lag av weedless høyet for å bidra til å beholde fuktigheten. Vann tre ganger om dagen i korte intervaller inntil frø spirer. Unngå avrenning for å hindre omfordele frø og lage flekker av ingen vekst.

Related Articles

  1. Den beste tiden å plante Lawn Seeds
  2. De beste Lawn Seed Blends
  3. Ved å plante Lawn Seeds
  4. Lawn Seed tips
  5. De beste Spiringsprøver priser for Lawn Seed
  6. Lawn Seed gjødsel
  7. Best Lawn Seed for Nord-Florida
  8. Hvordan å spire Lawn Seed
  9. Hvordan velge Lawn Seed i Nord-California

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*