Liste over Ferskvann Minnows

Liste over Ferskvann Minnows


Ørekyt er generelt små, sølvfargede fisk som utgjør den største fisken familien. Ørekyt vanligvis bor i forurenset ferskvann strømmer; de er både kjøttetende og planteetende og er viktige ledd i næringskjeden fordi de er mat for større fisk. Selv ørekyt generelt liker ferskvann, de også kan okkupere andre habitater, inkludert myr og brakkvann.

Gullfisk

Gullfisk er den mest kjente medlem av ørekyte familie og tilhører arten Carassius auratus. Goldfish er en etterkommer av den ville karpe og var blant de første fisk som skal holdes som en menneskelig kjæledyr. Det er fire store forskjeller av gullfisk: ce gullfisk eller gress gullfisk, som ikke har noen fancy funksjoner; den vanlige gullfisk, som har farge modifikasjon som sitt kjennetegn og kommer i en rekke farger; den wen gullfisk, som har en fancy hale og ryggfinne; og egg gullfisk, som ikke har noen ryggfinner.

Bigeye Chub

Bigeye stam (Hybopsis amblops) er en 2- til 3-tommers-lange ørekyte med en slank kropp, liten munn og sløv snute. Fisken har store øyne med en diameter større enn snuten og lys grønn sidene og bak. Fisken er ofte funnet i den øvre Mississippi River bassenget i små og mellomstore klare ferskvann bekker med sandstrender og steinete bunn. Bigeye stam spiser vannlevende insekter. Lignende arter av fisk inkluderer foret stam, Hybopsis lineapunctata, og den klare stam, H. winchelli.

bigmouth Shiner

Bigmouth shiners (Notropis dorsalis) er vanligvis to til tre inches lang. Den sølvfargede fisk har store horisontale munn med en utstående overkjeven. Undersiden av hodet er noe flat med sidene av hodet vinklet innover, og øynene er plassert i nærheten av baksiden av hodet. Bigmouth shiners er ferskvannsfisk som vanligvis finnes i bassenger med sandunderlag. Den vanlige diett av fisken består av virvelløse dyr og insekter som faller ned i vannet. Fisken gyter i løpet av sommeren.

Related Articles

  1. Liste over Invasive Weeds i Michigan
  2. Liste over Connecticut Avfalls dumpere
  3. En liste over Flowers
  4. Liste over Temaer Room
  5. Liste over Hurricane Supplies
  6. Liste over Kenmore Cooking Ranges
  7. Liste over ting du kan selge på Recycling Center
  8. En liste over de mest duftende roser
  9. Liste over rengjøring i hjemmet husarbeid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*