Makeup flekkfjerning

Makeup flekkfjerning


Hvis du bruker sminke regelmessig, det som var ment for ansiktet ditt kan ende opp på klærne også. Mens frustrerende, utgjør flekker er mulig å fjerne. Suksess avhenger av hvor raskt du kan behandle flekken med riktig behandling, og plagget selv.

forutsetninger

Behandle en sminke flekken så raskt som mulig. Jo raskere du kan få til det, jo lettere vil det være å fjerne.

Hva du bruker til å fjerne sminke flekker vil avhenge av sminke selv. Leppestift vil kreve en annen løsning enn foundation eller pulverisert sminke. Hvorvidt make up er vannbasert eller oljebasert er også en faktor. Les produktets emballasje hvis du er usikker.

Sjekk etiketten på plagget for stell. Hvis klærne er vaskbare, kan du fortsette med å fjerne flekken på egen hånd. Dry-clean-bare stoffer bør tas til en profesjonell. Dette er også en god ide hvis flekken er også satt i eller rett og slett for vanskelig å fjerne. Kostnaden er vel verdt det å ikke bare berge plagget, men for å spare deg selv frustrasjon i prosessen.

Skrape

Begynn med først å skrape av overflødig sminke fra plagget. Du kan ganske enkelt bruke en sløv kniv eller skje. Hvis flekken er flytende, må du bruke et tørkepapir for å utslette den. Dette vil gjøre flekken mindre og mer håndterlig.

Sug og forbehandle

Du kan først suge vannbasert make-up flekker i en løsning av 1 qt. vann til ½ ts. av oppvaskmiddel til 1 ss. hvit eddik. Du kan også bruke en enzymatisk renere hvis du foretrekker.

Forbehandle flekker. Leppestift flekker svarer godt til en litt rubbing alkohol, mens flytende foundation bør behandles med hydrogenperoksid. Mascara og eyeliner kan behandles med oppvaskmiddel, mens ikke-oljebaserte pulver flekker som blush eller øyenskygge svarer godt til vaskemiddel. Gni pretreater inn i flekken med fingrene eller en liten børste.

Du kan også bruke klor eller oksygen blekemiddel for å fjerne sminke flekker. Ved bruk av klor, sørg for at det er trygt å bruke på stoffet.

Vask og tørr

Når du har dynket eller forbehandlet farget plagg, vaske det som vanlig, så la det lufttørke. Vær oppmerksom på at en våt stoff kan skjule en flekk og en varm tørketrommel kan sette den. Sjekk plagget når det er ferdig lufttørking. Hvis noen flekken fortsatt, gjenta prosessen.

Related Articles

  1. Hvordan få en Makeup Stain ut av et teppe
  2. Hvordan komme ut en oljebasert makeup Stain
  3. Slik fjerner Halloween Makeup fra klær
  4. Cement Oil flekkfjerning
  5. Tre vanlige flekkfjerning Chemicals
  6. Hjem rette for Gass flekkfjerning
  7. Nyttige Klesvask tips for flekkfjerning
  8. Suede flekkfjerning for en stol
  9. Nektarin flekkfjerning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*