Når skal Transplant Live Oak Trees

Det er noen gode grunner til å flytte et eiketre. Noen ganger folk flytter hus og bestemme at eiketreet er intet mindre enn et medlem av familien. Andre ganger er det et spørsmål om flytting - flytte treet til et sted hvor det kan være bedre tjent. Eiketrær er solide, tunge og har store rotsystemer å stri med. Det er imidlertid mulig å transplantere dem så lenge noen viktige faktorer tas i betraktning.

Age of treet

Jo yngre eiketre er, jo bedre er sjansen den har å bli transplantert vellykket. Eiketrær over 60 år ikke kan transplanteres med mindre sine røtter har blitt beskåret hvert år i forberedelsene til dette. Transplantere eldre eiketrær er litt av en oppgave og må vanligvis gjøres av en profesjonell landskaps mannskap med spesialutstyr.

Helse av treet

Før transplantasjonen et eiketre, til tross for treets alder, bestemme sin helse. Transplantere en usunn treet kan føre til treet døende. For helse som skal bestemmes, ringer en arborist å utføre en skrapetest. Dersom scratch testen er positiv, er det greit å transplantere treet. Hvis arborist sier noe annet, må du vente til treet er i en sunn nok tilstand til å bli flyttet.

The Time of the Year

Eiketrær er løvskog og bør transplantert i enten våren eller høsten. Dette er de tider av året da den voksende har avtatt og bevegelsen vil være mindre av et sjokk til treet. Hvis du flytter eiketre i løpet av våren, sørg for at alle sjansene for tele har gått. Rimet på nyplantede røtter kan forårsake permanent skade. Hvis du plante treet i høst, kan du gjøre det fra tid bladene begynner å slå inntil bakken fryser.

Related Articles

  1. Hvordan jeg Vann en Live Oak Tree i Texas?
  2. Hvordan Plant en Live Oak Tree
  3. Slik beskytter Florida Live-Oak Tree
  4. Vitenskapelige navn for Live Oak Trees
  5. Hvordan til Split Live Oak Trees
  6. Beskrivelse av Live Oak Trees i Georgia
  7. Stell av Live Oak Trees
  8. Kyst Live Oak Tre Diseases
  9. Den Klassifisering av Live Oak Trees

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*