Om EPA-sertifisert tre Ovner

Om EPA-sertifisert tre Ovner


EPA-sertifiserte vedovner er vedovner for bruk i boliger, garasjer eller små butikker som brenner veden så effektivt at forbrenningen er nesten 100 prosent fullført. De gjør også bedre bruk av trevirke som brensel, og mindre trevirke er nødvendig for å komfortabelt varme en plass. Disse ovner koster litt mer enn vanlige vedovner, og de er verdt det, spesielt hvis du bor i et urbant område der det er luftforurensning kontroller på plass, eller hvis du ønsker å få mest mulig ut av veden.

Betydning

Disse ovnene bruker et fornybart materiale til varme, i motsetning til gass, elektrisk eller propan ovner. De har også utstråle en gjennomtrengende varme som varmer opp luften inne i en bygning hele tiden, i motsetning til tvungen luft ovner som lar luften avkjøles noen grader under termostatinnstillingen før de slår på. EPA-sertifiserte vedovner bruker ikke noen strøm til å varme boliger, som kutter strømforbrukere, og selv la folk som bor i boliger drevet av solcellepaneler varme med en energieffektiv og fornybar alternativ.

betraktninger

Disse ovnene gir mening hvis det er en rimelig, nærliggende kilde ved til oppvarming. De er ikke anbefalt for husholdninger som tar hyppige eller lange ferier som ikke har en alternativ oppvarmingskilde. Ovnene må bli fylt med tre flere ganger om dagen for å holde hjemmet varm. Noen må gjøre dette. Hvis du bor i klima med subfreezing temperaturer, kan avløp fryse hvis huset avkjøles, med en reell mulighet for din rør bryte, noe som ville føre til en flom.
Hvis du bor i en produsert eller modulære hjem, må du kjøpe en EPA-sertifisert vedovn som er godkjent for bruk i disse hjemmene. Du må også spesielle materialer for å møte de forskrifter: isolerte Stovepipe materialer og et stort brennbart base og ildsted for ovnen.

Shopping

Det er to måter å finne en EPA-sertifisert vedovn for ditt hjem eller butikk. Du kan kjøpe en på nettet, eller du kan kjøpe en lokalt. Hvis du ikke kan finne en butikk som selger ovner lokalt, bestiller på nettet, er trolig det beste alternativet. De er ikke allment tilgjengelig i hjemmet forbedring butikker i varmere klima med milde vintre og selges hovedsakelig i butikker som selger peiser, grilling og andre typer oppvarming biomasse utstyr.
Når du kjøper en ovn på Internett, må du finne noen til å installere det for deg som vet hvordan de er installert. Spør kundeservice representant på stedet og butikken for å anbefale noen til å gjøre installasjonen for deg. Du har mye i fare hvis installasjonen er ikke helt riktig.

Før du kjøper

Når butikken for vedovn, bør du vite arealet og volumet av den plassen du vil varme. Det er en stor forskjell mellom et 1200 kvadratmeter hjem med 8 meters takhøyde og en med 10 meters takhøyde.
Hvis du bor i fjellet, vet hva din høyde er. Jo høyere du bor, jo kaldere blir det. Du bør også vite hva slags tre du skal brenne primært. Eik, for eksempel, legger ut mye mer varme enn furu. Det kan gjøre en forskjell i størrelsen på ovnen du kjøper.
Også vet hvor høyt taket er på det punktet der du vil være å ta Stovepipe gjennom taket slik at du bestiller nok til å møte de lokale koder. Kjøp en base for ovnen å sitte på som er brennbart. Spør i butikken hvor stor den skal være, avhengig av ovnen som du kjøper.

Tempe Din Stove

Produsenten vil sende et hefte med informasjon om den riktige måten å sesong komfyr. Det kan kreve deg å bygge små branner på først i vedovnen å dempe metall og sørge for at installasjonen var perfekt.

lagring Wood

Siden disse ovnene brenne så effektivt, vil du ikke trenger mye brensel i ditt hjem samtidig. Bring i veden du trenger en dag av gangen, slik at du ikke tar med i bugs som kan starte et angrep i ditt hjem. Hvis du bor i en snøhvit klima eller en regnfull en, dekker en vedstabel med en plast presenning eller ark for å holde veden tørr.

Related Articles

  1. Spørsmål om utendørs tre ovner
  2. Problemer med utendørs tre ovner
  3. Tradisjonelle tre ovner
  4. Hvordan se om Vedovnen er EPA-sertifisert
  5. Hjemmelaget tre ovner
  6. DIY tre ovner
  7. Reneste Burning Wood Ovner
  8. Hva gjør EPA Rating Mean på vedovner?
  9. Farene ved tre kjeler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*