Om fjær senger

Om fjær senger


Fjær senger er luksus pads plassert på toppen av en madrass å øke mykhet og komfort. De er vanligvis klut deksler fylt med fuglefjær og ned. Det forbedrer isolasjonen av sengen dekker, holde sviller toasty selv under kalde netter. Fjær senger kan ikke vaskes bort fra stedet rengjøring, så ta godt vare på dem er viktig.

Identifikasjon

I de fleste fugler, er ned en mykere lag av fjær som ligner på en fin pattedyr pels som ligger under deres ytre lag av stritt fjær. Det er et lett materiale som også har gode isolerende egenskaper. Disse egenskapene sikre at du pakker det tett sammen resulterer i overraskende effektiv varme fangst. Ned produktene vurdert for isolering av et begrep som heter bæreevne - kubikkcentimeter til gram (eller cubic inches til ounces) - med de øvre områdene fange varme selv i ekstrem sub-zero vær.

Funksjon

Høyere bæreevne fjær senger er betydelig mykere og varmere enn lavere seg, og dyrere. En bæreevne på mer enn 600 kubikk inches per unse er en usedvanlig behagelig madrass topper. Tråden telling av duken bør også tas i betraktning. Fjær senger har en høyere tråden telle enn de fleste ark og dekker fordi de trenger å være en tettere passform rundt pakket i dun og fjær. De fleste fjær senger har en tråd telle rundt 300 eller mindre, men høyere-end luksuriøse produkter kan tilby 500 eller mer.

Advarsel

Den viktigste saken som de fleste ansikt med sine fjær senger er en alvorlig allergisk reaksjon. Selv om en umiddelbar reaksjon ikke føles i butikken, er det mulig at man vil utvikle seg over tid med konstant kontakt med madrasstrekket. Pass på at en retur er på plass før du vet sikkert at din histamin systemet kan håndtere det.

betraktninger

Eldre fjær senger kan ha luksus cachet, men de har ikke de nyttige strukturelle trekk som moderne seg gjøre. Ofte er fjær senger gått ned gjennom familier i årevis. Disse relikvier, samtidig som de har affeksjonsverdi, er ofte ikke veldig behagelig. Fjærene skifte rundt, clustering rundt kantene og skaper lommer av irriterende kjølig luft på omslaget. Moderne fjær senger, til sammenligning, har ofte spesielle strukturer som holder dun og fjær fast på plass. De har mye høyere og mer komfortable tråden teller, sammen med avtagbare vaskbare sengetepper.

fordeler

Fjær senger gir et varmere, mer komfortabel søvn for folk som foretrekker myke senger. Mindre fjær sengetepper er perfekt for par som ikke kan bli enige om madrass fasthet. For folk med allergi, det er allergivennlige syntetisk fjær seng alternativer, hvorav mange er vaskes i maskin. Den økte isolasjon kan gjøre det mulig å skru ned termostaten og spare penger på oppvarming regninger.

Related Articles

  1. Om Seng Bugs og en Steam Cleaner
  2. Ideer for en dag seng i en Baby Room
  3. Hvordan lage en seng skjegg
  4. Hvordan Ship en king size seng
  5. Hva er Metal Loft senger?
  6. Typer av metall seng rammer
  7. Landskap Design ideer med Shade Trær i seng
  8. Bruksanvisning Easy Hodegavler for en seng
  9. Hvordan bygge en futon seng ramme
  10. Design Ideer for en seng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*