Om Lily Flower

Liljer er en gruppe av blomsterplanter som tilhører slekten Lilium. Disse blomstene vokser fra pærer og vil legge til farge og tekstur til hagen din i mange år. Du kan finne hundrevis av varianter av liljer som blomstrer tidlig, midten og slutten av sommeren. Uansett hvor du bor i USA, er det lilje varianter som vil trives i ditt område.

Lily Beskrivelse

Populære lilje hage blomster begynner som pærer som har overlappende skalaer og vokse til å ha stive stengler og smale blader. De mest duftende blomstene har en trompet, bjelle eller bolle form som varierer i farger fra hvitt, gult og oransje til rødt, rosa og rødbrun. Noen varianter av lilje har to farger på hver blomst. Hver enkelt pære kan til slutt vokse til en gruppe av stammer, fylle hagen. Full-size liljer er 2 til 8 fot høy og blomstrer til ulike tider av sommeren, avhengig av variasjon.

vanlige varianter

Det finnes hundrevis av varianter av lilje blomster som trives i klima over hele USA. Noen liljer er hardfør i kaldt klima, mens andre foretrekker varmere vær. Når du kjøper liljer, velge en rekke rangert etter USDA sone for å sikre at du har en plante som kan overleve og trives i hagen din. De asiatiske og orientalske varianter er hardføre i nordlige klima, og vil også vokse i sør. Noen asiatiske varianter er fortryllelse, Korsika, Kreta, daggry stjerne og Connecticut konge. Populære orientalske varianter inkluderer stargazer, gule bånd, Casa Blanca, reisens slutt og svart skjønnhet. Påske liljer er populære i varme klima langs kystområdene. Madonna lilje, trompet lilje og tiger lilje trives i Sør.

planting Lilies

Lilje blomster liker fuktig, godt drenert jord på et solrikt sted. Du kan plante løkene i enten vår eller høst i hagen din. Dig planting hull som er 6 til 10 inches dyp og er 6 til 10 inches hverandre. Når du plasserer pære i hullet, trenger du minst 4 til 6 inches av jord på toppen av pære. La pærene til å etablere seg før påføring gjødsel. Etter skuddene begynner å vise gjennom bakken, gjelder 5-10-10 gjødsel hver måned. Som liljene vokser, til stavs de høyeste varianter holde dem solid.

Langsiktig Care

Etter blomstene blomstrer hver sesong, trimme brunet bladene og bruke mulch over området for å beskytte pære gjennom hele vinteren. Vinteren mulch er ikke nødvendig i varmt klima med lite jord fryse og for veletablerte pærer. Fjern vinter mulch etter trusselen om frost er over hver vår før nye skuddene begynner å vises. Påfør 5-10-10 gjødsel til den eksponerte jord. Kaniner og snegler vil skade nye skudd. Rutinemessig inspisere planter for tilstedeværelsen av snegler og hvis nødvendig, gjerde blomstene til å holde kaniner unna. Bladlus vil også angripe de nye blomsterknopper og krever fjerning. Liljer er utsatt for sopp sykdom hvis bladene forblir våt for lengre perioder. For å unngå sopp sykdom, vanne plantene i tidlig morgen slik at solen tørker bladene raskt. Mot slutten av hver vekstsesong, bryte av døde eller døende blomster.

Related Articles

  1. Tiger Lily Flower Informasjon
  2. Når Skjær et Tiger Lily Flower blader Down?
  3. Tiger Lily Flower Reproduksjon
  4. Bruker av Lily Flower
  5. Lily Flower Disease
  6. Deler av en dag Lily Flower
  7. Hvordan få pærer ut av en Lily Flower
  8. Oppbygging av et Lily Flower
  9. Suksess Tips for behandling av en Lily Flower

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*