Platycerium Fern Plant Identifikasjon

Platycerium Fern Plant Identifikasjon


Uregelmessig horn-formet blader gjøre Platycerium bregner umiddelbart identifiserbare. Plantene, også kjent som staghorn eller Elkhorn bregner, krever ikke jord, bor i stedet på barken av trærne eller i hengende kurver i tropiske og subtropiske områder, trekke fuktighet og næringsstoffer fra luften.

Fundamentals

Platycerium bregner vokser lett i delvis skygge forhold i varme, fuktige områder, ifølge Florida Gard nettstedet. Staghorn bregner, en slekt av bregner arter i polypod familien, er innfødt til tropiske og sub-tropiske områder av Afrika, Sørøst-Asia, Afrika og Australia.

I USA, Platycerium bregner vokser i USA Department of Agriculture plante hardførhet soner 9, 10 og 11 --- omtrent fra Florida Keys nord til Orlando og Tampa områder, ifølge Florida Gard nettstedet.

Egenskaper

Den populære tillegg til tropisk landskap vokser som en epiphyte, man følger seg til eksisterende trær, men ikke rane dem av næringsstoffer som parasitt planter og sopp. En kort rhizome (tuber lignende root) produserer basale blader som holder seg til treet, vokser inn i et reir-aktig form og beskytter rhizom. Store, flate elg gevir formede fruktblader vokse i alle retninger fra rhizome, ifølge Floridata nettstedet.

De fuzzy grå-grønn nyreformede basal blader blir brune og papirlignende med alderen. Antler-formet dype grønne fruktblader vokse fra ca 5 inches til flere fot i lengde, avhengig av bregne type, alder og vekstforhold, ifølge Florida Gard nettstedet. Fronds produserer sporer året i rødlige flekker på undersiden. Som blader alder, de dør og faller av.

Reiret av sterile blader på bregne base samler falt materiale som blader eller insekter, som gir næringsstoffer og mineraler andre planter ville absorbere gjennom røtter i jord, i henhold til Floridata nettstedet.

Størrelse

Platycerium bifurcatum, den tøffeste og mest vanlige staghorn bregner, produserer fruktblader så lenge som 3 fot fra en steril frond base av så mye som en fot i diameter, ifølge Floridata nettstedet.

Jo større, oppreist Platycerium grande produserer oppreist sterile blader i et reir opp til 4 fot over, og henger fruktblader opp til 6 fot i lengde.

Platycerium hillii produserer blader bare 2 eller 3 fot lang.

Krav

Platycerium bregner trenger ikke jord eller potting materiale. De kan ganske enkelt plasseres på eller festet til en pute av mose og bundet til et tre eller bord, eller plassert på mose i en hengende trådkurv i et delvis-skygge sted.

Staghorn bregner skal vannes regelmessig og dugger daglig under sin vekstperiode, men vannet bare sparsomt i vinter, ifølge Florida Gard nettstedet. Bregner nytte månedlige anvendelser av en balansert flytende plante mat.

Den Floridata hjemmeside anbefaler dunking eller mette en staghorn bregner og mose som den er festet i en fortynnet løsning av gjødsel og regnvann gang i uken og misting bregne daglig.

Staghorn bregner foretrekker dagtemperaturer rundt 70 grader Fahrenheit og nattestid temperaturer rundt 50 grader Fahrenheit, selv om større anlegg tåler lys frost.

betraktninger

Staghorn bregner kan bli veldig stor og trenger sterk støtte.

Untended, kan de kolonisere et helt tre. Skygge og fuktighet under blader tiltrekke slanger, øgler, frosker og insekter, ifølge Florida Gard nettstedet.

Lette vekter, noe som gir bregnene en støvete utseende. begrense fordampning og skal ikke tas ut, i henhold til den Floridata nettstedet.

Related Articles

  1. Boston Fern Planter
  2. Plant Identifikasjon Guides
  3. Hvordan skille en Fern Plant
  4. Poison Ivy Plant Identifikasjon
  5. Slik starter en ny Fern Plant
  6. California Native Plant Identifikasjon
  7. Plant Identifikasjon Terminologi
  8. Hva å mate Fern Plants
  9. Fern Plant Care

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*