Rengjøring Løsninger for Slate på et hus

Rengjøring Løsninger for Slate på et hus


Du kan bruke hjemmelagde renhold løsninger for å fjerne flekker fra skifer på ditt hjem. Skifer er en naturstein som er følsom for milde syre rengjøringsmidler slik som de gjorde med hvit eddik. Gjør din rengjøringsmiddel hjemme for å spare penger og å kontrollere kjemikaliebruken i ditt hjem.

hydrogenperoksid

Fortynnet hydrogenperoksid er en mild alkalisk rengjøringsmiddel som rengjør skifer uten å skade den. For å fortynne den, blande en del av hydrogenperoksyd med 3 deler vann. Dette vil svekke det nok slik at det er trygt å bruke. Spray løsningen på skifer og skrubb smuss med en myk børste.

Bakepulver

Baking soda er en naturlig alkalisk rengjøringsmiddel. Baking soda er mat grade, så det er trygt å bruke rundt barn og kjæledyr. Legg nok vann til natron for å lage en tykk pasta samme konsistens som tannkrem. Skrubb natron lime inn flekker som du ikke er i stand til å fjerne med andre rengjøringsmidler. Den natron vil fungere som en veldig mild slipende å fjerne flekken.

Varmt vann

Du kan bruke vanlig varmt vann for å fjerne flekker og smuss fra overflaten av skifer på ditt hjem. Ikke bruk en høytrykksvasker som det kan pit og crack skifer. For å rengjøre skifer, bruk en lavtrykksdyse på slangen og spray hele området. Forsiktig skrubbe skitt med en myk børste. Bruk aldri stålbusten eller stiv bust som de vil lage riper i skifer.

Vaskemiddel

Bruk flytende oppvaskmiddel for å fjerne flekker. Dette er spesielt nyttig hvis du har fettflekker som du ikke kan fjerne med hydrogen peroxide, natron eller en vanlig vann. Legg noen dråper vaskemiddel til varmt vann inntil vannet er skummende. Påfør rengjøringsmiddel til skifer med en myk børste.

Related Articles

  1. Hvordan lage hjemmelaget rengjøring løsninger for murte peiser
  2. Hjemmelaget Rengjørings Løsninger for rengjøring Furniture
  3. Rengjøring verktøy for septik
  4. Rengjøring bruksområder for isopropylalkohol
  5. Vakuum Rengjøring Verktøy for ventilasjonsrør
  6. Tappan Elektrisk komfyr Rengjøring
  7. Hjem rette Lim for rengjøring en granitt benken
  8. Rengjøring produkter for en Ull Rug
  9. Kjemikalier for rengjøring Cedar Shakes
  10. Alternativ til Bleach for Rengjøring Mold og mugg fra gulvbjelker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*