Rengjøring Nail Polish Ut av Carpet

Maleri tåneglene på toppen av elfenben shag tepper kanskje ikke har vært den beste ideen i ettertid - spesielt etter at du har oppdaget en splotch over røde polish på gulvet. Men ikke frik ut ennå. Å få noen neglelakk på teppet ditt er ikke slutten av verden. Neglelakk er polsk, uavhengig av overflaten, og fjerning er ganske universelle i den forbindelse. Med litt neglelakkfjerner og noen rengjøring produkter fra rengjøring pantry, kan du late som polish ulykken skjedde aldri.

Få verktøy Ready

Sjansen er stor for at du ikke trenger å forlate hjemmet for å kjøpe ting å rydde opp i neglelakk. De viktigste tingene du trenger er tørkepapir, rene kluter og neglelakkfjerner. Sørg for å vite teppet før du bruker polish remover - hvis fjerner inneholder aceton, kan den ikke brukes på tepper som inneholder acetat eller triacetate. Hvis du ikke kjenner din teppe sammensetning, stokk med en fjerner uten aceton. Det vil kreve mer albue fett, men det vil få jobben gjort. Hvis du har en veldig liten flekk, kan du bruke en pipette. Hvis du har en dypere, tøffere flekker, plukke opp noen renseri teppe løsemiddel, som kan finnes på et hjem forbedring butikken. Dette er valgfritt, så ikke bekymre deg hvis du ikke kan komme til butikken. Sats på noen hydrogen peroxide i stedet.

Rengjøring med Polish Remover

Begynne rengjøringen av blotting opp alle våte neglelakk med rene papirhåndklær. Fortsett ved å helle en liten mengde neglelakkfjerner på flekken. Hvis flekken er svært liten og begrenset til en enkelt plass, bruk en pipette. Blot flekken umiddelbart med en ren klut for å fjerne polish. Gjenta dette til det slutter å virke på flekken. For tørket på neglelakk, må du kanskje å gni flekken med en ren fille for å arbeide polish remover inn i tørket neglelakk.

For Tøffere Flekker

Hvis deler av flekken fortsatt, bruke en tørr-rensing teppe løsemiddel påført en ren fille til spot-behandle flekken. Svært lite behov for å brukes; sørge for at alle løsemiddelet fjernes før du bruker noe annet. Etter at løsningsmidlet er fjernet, anvende en bit av hydrogenperoksyd til flekken ved å helle ut en liten mengde, eller ved hjelp av en pipette. Igjen, kanskje dypere flekker krever litt av skrubbing med en ren fille. Våte en svamp med kaldt vann for å fjerne hydrogenperoksyd. Blot våt flekk av med en tørr klut.

noen advarsler

Før du dykke i hodet først for å behandle en flekk, prøve ut neglelakkfjerner på en flekk av teppet som er skjult fra vanlig visning, for eksempel en liten flekk eller under en stol. Hvis du har et teppe prøve, bruke den. Hvis det er mulig, kan du også trekke noen tråder av teppet fra gulvet og teste dem separat. Hvis du ser noen endring i fargen på teppet eller fargen begynner å blø, bør du ikke bruke produktene på teppet ditt, konsultere en profesjonell teppe renere / spesialist.

Related Articles

  1. Hvordan få Red Finger Nail Polish Ut av Carpet
  2. Hvordan få Nail Polish Out of Colored Carpet
  3. Hva er bra for rengjøring Carpet?
  4. Vann Spot Rengjøring en Ull Carpet Stain
  5. Hvorfor Carpet Bubble Etter Steam Rengjøring?
  6. Rengjøring Berber Carpet Uten Carpet Cleaner
  7. Simple Grønne Carpet-rengjøring tips
  8. Hvordan Clean Nail Polish Fra en marmor vask
  9. Produkter for rengjøring laminatgulv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*