Scale Feil på Magnolia Trees

Magnolias er en familie på ca 80 store busker og trær innfødte til Asia og Nord-Amerika. Flere pryd artene omfatter de sørlige magnolia (Magnolia grandiflora), som vokser rundt 90 fot høy og har blanke mørkegrønne bladverk; agurk magnolia (Magnolia acuminata), en 60- til 80-fot-høy rekke med lys grønne blader; og stjerne magnolia (Magnolia stellata), som vokser rundt 20 fot høy. Skala insekter vanligvis lever av magnolia trær og busker.

Magnolia Scale Identification

Den magnolia skala (Neolecanium cornuparvum) er en stor type skala som kan vokse en halv tomme rundt når moden. Voksne kvinner og umodne nymfer ikke har åpenbare hoder, bein, vinger eller andre bevegelige kroppsdeler. De voksne kvinner har brownish- eller rosa-orange belegg som er belagt med et pulveraktig hvit voks, mens nymfene er grå-svart. Magnolia skalaer er myke skalaer; deres dekker er en del av legemet og kan ikke skilles fra insekt. Voksne hanner er bare rundt en åttendedel av en tomme lang og kan fly; de har yellowish- eller rosa organer.

Andre Scale skadedyr

Flere andre typer skala også søke magnolia. Oleander skalaer (Aspidiotus nerii) er rundt 0,1 tommer lang; dette pansrede skala har en belagt deksel som beskytter sin myke kropp, men plating kan fjernes fra insekt. Oleander skalaer har lyse gulvbelegg med en brunaktig eller gulaktig flekk i midten; under plating, kroppene deres er gul eller gul-brun. Grådige skalaer (Hemiberlesia rapax) er rundt samme størrelse som oleander skala; sine koniske plater har en svart flekk i midten. California røde skalaer (Aonidiella aurantii) er ca 0,08 inches og har rødbrun gulvbelegg.

effekter

California røde skala, grådig skala og oleander skala sjelden forårsake alvorlig skade på magnolia trær; magnolia skalaer, men angrep og skader stresset planter. De hovedsakelig lever av arter som stjerne, lilje, tallerken og agurk magnolia. Magnolia skalaer feste sine munndeler til grener og tappe sevjen fra treet. Alvorlige infeksjoner forårsake treg blad og kvist vekst, gren død og kan til og med drepe trær. De utstråler også store mengder av et klebrig stoff som kalles honningdugg som drypper ned på den nedre bladverket. En svart sopp som heter sotete mold skjemaer på honningdugg.

Kontroll

Du kan styre stilt angrep ved nøye å sjekke nye magnolia trær før kjøp, siden de fleste skalaer gå inn i landskapet på infiserte planter. Noen arter av dame biller også beiter på skalaen. Skala insekter lever av stressede planter, så vann og gjødsle trær som trengs for å holde dem friske. Unn infiserte planter ved å fjerne alvorlig infisert grener og ved å bruke hagebruk oljer eller insekt såper. Du kan også bruke tradisjonelle insektmidler for å kontrollere angrep. Insecticidal behandlinger er mest effektiv hvis du sprayer plantene sent på sommeren før nymfene utvikle et belegg med beskyttelsesvoks.

Related Articles

  1. Hvordan feilsøke Fruit Trees
  2. Magnolia Tre: Svart Grener med hvite flekker
  3. Døde Bark på Magnolia Trees
  4. Feil i Cedar Trees
  5. Hvordan å opprettholde Magnolia Trees
  6. Hva slags klima for en Magnolia Tree?
  7. Har Pennsylvania har rett hardførhet Zone til å vokse en Bracken s Brown Magnolia Tree?
  8. Kan du bruke Pine Bark & ​​Needles Som Mulch på Magnolia Trees?
  9. Verticillium Wilt i Magnolia Trees

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*