Skifer Sti den enkle måten

Skifer veier kan være et fint tillegg til enhver hage eller gårdsplass. Den uregelmessige stein har en naturlig utseende, og kommer i mange farger og størrelser. En skifer vei kan løse mange landskaps problemer; det kan bidra til terrasse og stabilisere en skråning, bedre drenering eller styre strømmen av foten trafikk. Installere en skifer bane krever fysisk arbeid og noen få verktøy, men kan gjøres på en helg.

velge Skifer

Det finnes mange typer av skifer å velge mellom. Du kan finne røde eller buff-farget stein, eller skifer med metalliske flekker, for eksempel. Skifer kan være tynn eller tykk, flat eller svakt ujevn. Velg hva som passer best til dine behov og utseendet på hagen din og hjem. Prøv å velge steiner som er noe selv i tykkelse, men variert i størrelse.

Mål og Prep-området

Bruk en hageslange eller et stykke hyssing for å leke med form og finne ut hva som vil passe best inn i landskapet og med alle eksisterende skifer som du har. Noen ganger kan en rett bane er å foretrekke, men ofte en buet bane gir en mer naturlig og tiltalende preg. Bruk en firkantet spiss spade til å grave omrisset for din vei. Grav ned ca fire til seks inches. Etter at du grave omrisset av veien, fjerne de resterende torv og skitt med en spade. Bruk spade for å få sidene så firkantet som mulig, og den nederste som nivå som mulig.

Legge Barrier

Hvis banen er lagt i en gresskledd verftet, skape en barriere mellom banen og din hage. Dette hindrer grus fra spredning i din hage. Hvis banen er lagt i en mulched området, er det ikke nødvendig å ta seg den med en barriere. Bruk 1-tommers x 4-tommers plater for en rett bane, eller 1/4 tommers fleksibel, syntetisk styret for en buet bane.

Legging skifer

Grus legger grunnlaget for skifer, hindrer stein fra sprengning under frysepunktet, gir drenering og hindrer washouts som kan oppstå hvis du setter steinen direkte i sand. Legg ned en 2-tommers lag av ert grus og rake glatt. Tilsett 2 inches av utjevning sand på toppen. Sett bitene av skifer i sanden, legge til eller fjerne sand for å gjøre hver stein nivå.

Legging av skifer er den morsomme delen; det er som å sette sammen et puslespill. Når du har bitene satt, flytte dem frem og tilbake i sanden før de er sikkert satt. Du må kanskje legge litt mer sand under en stein eller fjerne noen sand før de føler seg stabil. Trinn på steiner for å se om noen av dem føler seg løs eller ujevn. Hvis de er løse, bare trekke dem opp og justere sand og grus under.

Siste finpuss

Når skifer er lagt på plass, hell knust grus eller ert grus over banen og feie frem og tilbake før de sprekker er jevnt fylt. Forbedre veien med beplantning langs kanten eller mellom steinene.

Related Articles

  1. Hvordan Sett opp et gjerde på den enkle måten
  2. Den enkle måten å ha en innendørs hage
  3. Den enkle måten å Trekke en Couch
  4. Hvordan burnish venetianske Plaster på den enkle måten
  5. Den enkle måten å beregne arealet for Materialer
  6. Hva er den enkle måten å lese et hus Digital Meter?
  7. Hvordan å forplante Mums den enkle måten
  8. Den enkle måten å legge ut Stairs
  9. Slik installerer skjermer på en veranda på den enkle måten
  10. Den enkle måten å beregne metriske Volumkonverteringer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*