Slik beskytter en madrass for lagring

Slik beskytter en madrass for lagring


Madrasser ikke kommer billig, så hvis du har til å sette deg i lagring, er det viktig å beskytte den riktig. Enten du trenger å lagre den for et par uker eller et par år, er beskyttelse nøkkelen i å holde madrassen i god form. Hvis lagres feil, kan madrasser miste sin form, blitt infisert med bugs og selv få mugne. Ta forebyggende tiltak slik at madrassen kommer ut av lagring i samme form det gikk i.

Bruksanvisning

1 Støvsug madrassen grundig før lagring. Bruk en myk børste til å grundig støvsuge forsiden, deretter snu det og støvsuge tilbake. Dette vil bli kvitt støv, skitt og annet skitt som kan lure i madrassen.

2 Tørk av begge sider av madrassen med antibakterielle våtservietter. Begynn på toppen og lage lange, slag selv til bunnen, med en ren tørke etter behov, før du har tørket ned hele madrassen. Dette vil desinfisere madrassen og drepe eventuelle bakterier som kan være på overflaten. Stå madrassen opp mot en vegg og la det tørke helt.

3 Dekk madrassen med en vanntett madrassbeskytter for å holde fuktighet fra å komme inn i stoffet. Lukk opp madrassbeskytter for å holde ut skitt og bugs. Slå opp emballasjen på madrassbeskytter for spesifikke avsluttende instruksjoner.

4 Oppbevar madrassen på gulvet og på et ark med kryssfiner eller lignende tre for å heve den. Sette madrassen inn i lagringsområdet slik at den ikke er skjev mot en vegg. Madrassen må stå rett til å opprettholde sin form. Sikre madrassen mellom tunge møbler som bokhyller eller kommoder.

Related Articles

  1. Slik installerer Peg Board for lagring
  2. Slik beskytter en madrass fra veggedyr
  3. Slik beskytter en madrass Mens flytter
  4. Slik beskytter du madrass fra Bed Midd
  5. Slik beskytter nøklene for å være trygg
  6. Slik beskytter jordbærplanter for Fall & Vinter
  7. Ideer for Lagring Camping utstyr i en garasje
  8. Slik beskytter du et utendørs picnic bord
  9. Slik beskytter Cabinet Hyller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*