Slik Dekorer Bridges for Yard

Slik Dekorer Bridges for Yard


Utendørs broer er attraktive tilskudd til verft eller hager. Enten de gir en gangvei over strømmer, en forlengelse av en natursti eller bare er dekorative, legger de unike karakter til noen landskapsplan. Men disse allerede attraktive verftet funksjoner er enda vakrere når du tar deg tid til å dekorere dem. Dekorer en bro for generell daglig bruk, samt for helligdager.

Bruksanvisning

1 Paint broen en lys farge som rød eller grønn. Selv om folk flest tenker på broer som naturlig tre eller stein farget, og legger til noen lyse maling er en måte å gjøre broen skiller seg ut fra det omkringliggende landskapet. Hvis du ikke ønsker å male hele brua, bør du vurdere å male rekkverk en lys farge.

2 For tre broer, legge dekorative tre Newel innlegg til toppen av broen innlegg. Newel innlegg er de dekorative deler på toppen og bunnen av trappegelender. Disse innleggene kommer i en rekke utførelser og er enkelt installeres ved å bore et hull i midten av toppen av en bro innlegg og feste Newel innlegget ved hjelp av en lang hodeløs skrue. Sett skruen inn i Newel innlegget først og deretter skru Newel innlegget inn i hullet av broen innlegget til sikker.

3 Hang klart streng lysene på broen for å lage instant året atmosfære. Selv om du kan bruke små klare Julegrantenning, velge lys med en litt større pære resulterer i en mer attraktivt utseende for helårs dekorere. Den mest attraktive måten å streng lys er å plassere dem på utsiden av broen rekkverket. For rette broer, henge lysene i en rett linje direkte under rekkverket på utsiden av broen. Hvis brua er buet, bruke samme teknikk følgende utsiden av rekkverket for å opprettet en buet effekt.

4 Hang vindu-boksen planters på rekkverk av broen og plante vakre blomster i dem. Hvis brua er laget av tre, feste vindu-boksen planter ved hjelp av skruer. Hvis brua er laget av stein eller annet materiale, se etter blomsterkleshengere laget for dekk. Disse ligner blomsterkasser, men de er justerbare og bare henge over rekkverket.

Hint

 • Hvis du streng lysene på en bro, er det en god idé å ha en elektriker installere en permanent strømuttak i nærheten av broen området, eller wire lysene rett i underjordiske elektriske linjer.
 • Bare lys som er godkjent for utendørs bruk bør brukes.

Related Articles

 1. Slik Dekorer Puter for et skinn sectional sofa
 2. Slik Dekorer Krukker for Blåse
 3. Slik oppretter Former for Yard statuer
 4. Slik Dekorer Rom for Moms & babyer
 5. Slik Dekorer Houses for Kids
 6. Slik Dekorer soverom for unge jenter
 7. Slik Dekorer Stairs For Fall
 8. Slik Dekorer Solstudioer for St. Patricks Day
 9. Slik Dekorer Pink for Fall
 10. Slik Dekorer Bord for et vilt måltid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*