Slik fjerner blomsterpotte flekker fra sement

Mens blomsterpotter kan legge til en vakker og festlig utseende til ethvert uteområde, kan de flekke omkringliggende områder, blant annet sement. De fleste disse flekkene vil være forårsaket enten av skitt fra blomsterpotte, eller rust fra vannet innenfor reagerer med metall i blomsterpotte eller noe i nærheten. Fjerne disse flekkene kan returnere betong til sin opprinnelige skjønnhet og er ganske enkelt med noen husholdningsartikler.

Bruksanvisning

1 Undersøk flekken for å finne ut hva som har forårsaket merket på betong. Prøv å skylle flekken bort med en slange eller skrubbing med varmt vann og såpe fra en bøtte. Hvis flekken bare er skitt igjen fra tilstedeværelsen av blomsterpotte, vil disse enkle metoder for å fjerne rester lett.

2 Klem saften direkte fra en sitron på de fargede området. Tillat saften for å reagere i noen minutter, men tillater ikke sitronsaft tørke. Skrubb på flekken, flytting sitronsaft rundt det berørte området, til flekken er fjernet. Påfør mer juice og gjenta etter behov. Skyll av med en slange eller varmt vann fra en bøtte når du er ferdig.

3 Hell hvit eddik i en sprayflaske og gjelder flekken. Hvis du ikke har en sprayflaske, kan du også helle eddik direkte på flekken. Sett av tid til å reagere, deretter skrubbe flekken til den er borte. Gjenta etter behov; skyll området grundig når flekken er borte.

4 Bruk profesjonelle sement rengjøringsmidler Hvis ingen av de ovennevnte metodene fungerer. Finn en renere som inneholder oksalsyre, som bidrar til sammenbrudd forbindelser i flekken som de holder seg til sement. Følg instruksjonene for søknad. Sørg for å skylle eventuelle gjenværende kjemikalier fra området når flekken er fjernet.

Hint

 • Sørg for å lese alle retninger og advarsler når du arbeider med kjemikalier for å ivareta sikkerheten.

Related Articles

 1. Slik fjerner du flekker fra sement Basement Floor
 2. Slik fjerner du flekker fra en pool
 3. Slik fjerner du flekker fra din Carpet
 4. Slik fjerner Fyringsolje flekker fra et betonggulv
 5. Slik fjerner kaffe flekker fra teppe
 6. Slik fjerner saltsyre flekker fra betong
 7. Slik fjerner svette flekker fra en skinnsofa med eddik
 8. Slik fjerner Olivenolje flekker fra en microfiber sofa
 9. Slik fjerner Ink Flekker fra mørke klær
 10. Slik fjerner Haze flekker fra Mine Retter kommer fra Oppvaskmaskin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*