Slik fjerner Oil Spots fra oppkjørselen

Slik fjerner Oil Spots fra oppkjørselen


Olje eller fett flekker i oppkjørselen kan være skjemmende, men de er flyttbare med riktige metoder og produkter. Det er flere elementer som kan absorbere overflødig olje, slik at bare en flekk bak. Rengjøring med fett-cutting produkter kan fjerne de fleste flekker, men mer krevende de som ikke vil oppløses ved rengjøring kan kreve en grøtomslag. Du kan finne natriumsitrat, glyserin og hvitting (kalsiumkarbonat) på de fleste helsekostbutikker.

Bruksanvisning

1 Bruk et absorberende materiale til den våte oljebeis. Bruk leire kattesand, sand, maismel, maisenna, bakepulver, sagflis eller blekejord. La den sitte i noen timer for å absorbere oljen.

2 fei materialet ned i en støv pan og kaste den bort.

3 Skyll de fargede området med en hageslange for å dempe den. Påfør et tykt lag av natron og skrubb den med en stiv-stritter kratt pensel. Skyll natron bort med hageslangen. Du kan også bruke konsentrert vaskemiddel etter samme metode som natron.

4 Hell tørr oppvaskmiddel på fuktig betong og la det sitte i noen minutter. Du kan også bruke trinatriumfosfat, men la den sitte i 30 minutter. Kok litt vann og forsiktig helle den over vaskemiddel. Skrubb med en stiv-stritter kratt pensel og skyll med en hageslange.

5 Bland en del natriumcitrat og 6 deler glycerin i en beholder. Rør i Fullers jord eller hvitting til den danner en tykk pasta. Påfør lim til fet flekker og la den sitte i en uke. Hvis pastaen tørker før uken er opp, legge til flere. Etter en uke, børste av tørket lim med en kost eller skrubb børste og skyll den med en hageslange.

Hint

 • Hvis du bruker mer enn en rensemetode, skyll godt mellom hver enkelt.
 • For ekstra sikkerhet Bruk hansker og vernebriller. Selv om det ikke er absolutt nødvendig; en trygg jobb er en god jobb.

Related Articles

 1. Slik fjerner Oil Spots i en garasje
 2. Slik fjerner Ink Spots Fra en bomullsbluse
 3. Slik fjerner Ink Spots fra klær
 4. Slik fjerner saltsyre flekker fra betong
 5. Slik fjerner Solkrem flekker fra betong
 6. Slik fjerner Tjære Fra Carpet
 7. Slik Clear Sludd Ice i oppkjørselen
 8. Slik fjerner Rubber Marks Fra Asfalt
 9. Slik Seal en Blacktop asfalt oppkjørselen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*