Slik fjerner Pen Ink Fra Vinyl

Slik fjerner Pen Ink Fra Vinyl


Vinyl - også kalt falsk skinn eller kunstlær - er ofte brukt som en erstatning for skinn. Mange elementer er laget av vinyl inkludert møbler, klær og tilbehør. Daglig bruk av disse elementene vil føre dem til å bli skitne, snusket og flekker. En lekk penn eller en overivrig barn kan forårsake uønskede penn blekk merker på vinyl element. Heldigvis finnes det noen metoder som bruker vanlige husholdningsartikler som kan ta pennen blekk karakterer fra vinyl elementer.

Bruksanvisning

Smør

1 spre et tynt lag av smør direkte på lys farget vinyl. Sørg for å dekke penn blekk flekken helt med smør.

2 Plasser vinyl element i en solrik beliggenhet i minst et par timer.

3 Tørk av vinyl ren med en myk, fuktig klut. Undersøk området der penn blekk flekken var. Hvis blekket er der fortsatt, gjenta prosessen.

Hairspray

4 Bruk hårspray til pennen blekk mark. Tillat den hårspray for å sitte på vinyl i flere minutter, men ikke lenge nok til at det tørker.

5 Gni området forsiktig med et papirhåndkle. Tørk av vinyl med en fuktig klut. Sjekk fremdriften av flekken. Hvis pennen blekket er fortsatt til stede, fortsetter du til trinn 3.

6. Påfør mer hårspray til pennen blekk mark. Tilsett en dråpe flytende oppvaskmiddel. Gni oppvaskmiddel og hårspray i vinyl med fingeren. Tørk av med en fuktig klut.

Hint

  • Sjekk penn blekk fjerning metode på et lite synlig område av vinyl. Ved skade eller misfarging oppstår, slutte å bruke.

Related Articles

  1. Slik fjerner Pen & Ink Fra Walls
  2. Slik fjerner nikotin flekker fra vinyl paneling
  3. Slik fjerner treet saft fra Vinyl
  4. Slik fjerner Insekt Flekker fra Vinyl Siding
  5. Slik fjerner kulepenn blekk fra Vinyl
  6. Slik fjerner silikon caulk fra vinyl
  7. Slik fjerner Hard Glue Fra Vinyl Windows
  8. Slik fjerner Slug flekker fra Vinyl Siding
  9. Slik fjerner Hair Dye fra vinyl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*