Slik konverterer Wood til Pellet

Slik konverterer Wood til Pellet


Wood pellets er en type ekstremt tett drivstoff som brenner med svært høy forbrenning effektivitet. Ofte laget av sagflis, er tre pellet et alternativ til mindre effektiv hakkede tre.

Med etterspørselen etter pellets øker, har kostnadene steget, noe som gjør dem mindre av et rimelig alternativ, særlig i løpet av peak vintermånedene. For å unngå å betale mer for trepellets, gjøre dem ut av din egen forsyning av trevirke - enten skrap tre eller tre fra peisen bunken.

Bruksanvisning

1 Sett en presenning på bakken og ta med noe trevirke du skal bruke over til presenning. Som du pæling tre ved siden av presenning sørge for å ta ut noe som ikke hører hjemme, slik som spiker eller andre uønskede objekter.

2 Sett opp flismaskin på presenning og begynne å mate veden inn i chipper. Mate veden sakte, noe som gjør at det er grundig bakken opp.

3 Plasser en kasse eller bøtte foran tre chipping dispenser for å fange grunnen tre.

4 Samle all sagflis som savner bin eller bøtte og faller ned på presenning. Dette kan også anvendes ved fremstilling av trepellets.

5 Tørk det sprukket tre i tørkeren ved en temperatur på 600 grader. Sett de større trestykker i tørketrommelen første fordi de tar lengre tid å tørke. Tørk de tre inntil det meste av fuktigheten er borte.

6 Kjør tørket treflis gjennom hammer mill, noe som vil slå veden inn i en deigaktig substans.

7 Hell deigaktig substans fra hammeren mill til pelletspressen, legge noe sagflis også. Slik skal danne trepellets sørge for at presserullene opprettholde et konstant press på terningen. Hold fôring pellet press til du har så mange trepellets som du ønsker.

8 Sett nydannede trepellets på et flatt underlag for å la dem tørke. La pelletene avkjøles langsomt for å unngå sprø eller frakturerte pellets.

9 Kast ødelagte pellets eller løst trevirke før lagring og bruk av din hjemmelagde trepellets.

Hint

  • Sørg for å bruke verneklær og vernehansker øye når du arbeider med verktøy og maskiner.

Related Articles

  1. Slik konverterer Heat til Spenning
  2. Slik konverterer kVA til Hestekrefter
  3. Slik konverterer 120V til 240V Generator
  4. Slik konverterer hjemmet til Solar Energy og få en skatt kreditt
  5. Slik konverterer hjemmet til Off-Grid
  6. Slik konverterer eksosvarme til elektrisitet
  7. Slik konverterer kWh til kW Demand
  8. Slik konverterer Motorolje til Boiler Fyringsolje
  9. Slik konverterer skapene til åpne hyller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*