Stell av Satsuma Orange Trees

Den oransje-rød frukt kalt satsuma ser ut som en appelsin, men det faktisk tilhører mandarin familien. Den har en løs hud som har en læraktig tekstur, noe som gjør det lettere å skrelle. Med få frø eller ingen frø og en god smak av sitrus, er Satsuma et populært valg blant dyrkere.

planting

Riktig pleie av Satsuma begynner på første planting. For å ha en sunn, fruktbærende plante, unngå planting i de kalde månedene og ikke sette Satsuma trær i kalde bakken. Hvis du må plante i løpet av januar eller februar, sette plantene i potter og plassere dem på et sted hvor du kan kontrollere temperaturen. Benytter metoder gulfkysten veksthus bruke, som å plassere varmeovner i drivhuset for å legge nødvendig varme. I det minste, ta med potte satsumas inn i en skur eller garasje under frost. Disse sitrustrær krever konstant full sol, og som enhver appelsintre, kan deres fruktproduksjon bli påvirket av mangelen på det. Ta dine nye planter ut i sola i minst en halv dag når temperaturen tillater det.

Dyrker

Beskjæring er ikke nødvendig for å fremme vekst på denne oransje treet; du finner det vokser ganske godt om du beskjære det eller ikke. Hvis du finner treet blir for stor eller vokser på en måte du ikke liker, kan du beskjære den tilbake for estetiske grunner. For å produsere frukt, vil satsuma appelsintre trenger nitrogen i jorda, så dyrke din treets jord med en nitrogen-rik jord blanding så ofte som nødvendig. Jord syredannere også kan blandes med vann og brukes til jorda rundt treet. Potte trær trenger spesiell oppmerksomhet. De er begrenset til de næringsstoffene i sine potter, så legger nitrogen næringsstoffer er avgjørende. Organisk gjødsel er trygge for Satsuma appelsintrær, enten de blir dyrket i bakken eller i potter.

beskytte

Ifølge en rapport fra Henry Fadamiro av Auburn University Department of Entomology og Plant Pathology, har Satsuma 28 vanlige skadedyr. Noen av disse skadedyr er bladet miner, den hvite fly, gresshopper og flere typer midd. Foruten typiske plantevernmidler, er petroleumsbaserte oljer noen ganger brukt til å styre en frukthage skadedyr befolkningen. Forhindre rot råtne ved å holde vanningssystem av stammen på treet. Ikke overwater din appelsintre, som som fremmer soppvekst. Hvis du merker at satsuma treets blader gulning eller tre tapende blader ut av sesongen, kan du ha rot råtne. Vann sjeldnere.

Related Articles

  1. Hvordan Grow Satsuma Orange Trees
  2. Ulike Orange Trees
  3. En sikker måte å tvinge Blossoms på Orange Trees
  4. Hva er en god Orange Tree for Juice?
  5. Når Do Orange Trees Bloom?
  6. Osage Orange Tree Identification
  7. Orange Tree Skadedyr
  8. Osage Orange Tree Fakta
  9. Hva er gjennomsnittsstørrelsen på en Orange Tree?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*