Typer Gravel Rock

Typer Gravel Rock


Grus steiner brukes til å fylle gå eller sittegrupper, gi ekstra drenering eller synliggjøre grensene i gården. Enten småstein til større steiner, kan steinene være dekorativt og praktisk. Grus er også brukt til linje en innkjørsel eller opprette en lang, svingete vei. Når du oppretter grus områder, nivå området først, grave ut gress, ugress og skitt jevnt. Fjern alle røtter for å hindre skudd fra spratt opp senere.

Størrelse

Grus steiner varierer fra 1/8 til 2 inches i diameter. 3/8 tommers steiner er den vanligste størrelsen solgt og er egnet for gangstier og hage fyllmateriale i stedet for mulch. Bruk finere korn for bunndekkende eller rasteplasser. Større grus steiner fungerer godt for innkjørsler eller som en ramme rundt garasjer og veksthus, hvor drenering eller tunge gjenstander kan være et problem. Ett tonn grus spre 2 inches dyp dekker 80 til 100 kvadrat yards.

typer

Det er to grunnleggende typer grus, med utallige varianter av hver. Vasket grus, høstet fra elver, også kalt elv stein. Dette har svaberg, vanligvis runde eller avlange, hvis skarpe kanter har blitt erodert av år med rennende vann. Den er ideell for filler i hager og grenser. Menneskeskapte grus er knust rock med skarpe kanter. Selv om mer smertefull på bare føtter, er menneskeskapte grus mer holdbart for tunge gjenstander, som folk og biler.

Granitt

Den vanligste menneskeskapte grus er granitt. Rikelig for kjøp, er det rimelig. Rocks er sølv-grå i fargen med hvite flekker og striper. Noen typer kommer med et pulveraktig sand blandet med rock, ideelt for en innkjørsel base. Fine Rock stykker som er aktuelle for paver stein sengetøy eller omkringliggende hage dekorasjoner. Større grus stykker brukes som grenser, gangveier eller drenering.

Pea Stone

Populære ert stein grus er laget av elva steiner og kommer i en rekke farger og størrelser. Den kan brukes til nesten alle formål i hagen din, avhengig av størrelse. Stone farger er ikke en matchende skygge, men en nær spekter av toner. For eksempel, er hvit ert grus off-white, med en blanding av svakt grå og gulnet steiner. Brown ert grus kommer med sjokolade brun til kamel å lysebrune steiner.

betraktninger

For noe som skiller seg ut, prøv rød stein. Ca ½ til 1 tommer i diameter når knust, dette rødlilla stein kallenavnet Red Dog for sin karakteristiske farge. Det er effektivt for trasé og kontraster godt med terrasser og plener for synlighet. Større Crimson stein er mindre fet i farger, men fortsatt trekker oppmerksomhet med sin Crimson sprute på tan eller brune steiner. Et annet blikkfang er skifer grus. Chipped i små biter, hjelper det med drenering og bringer en litt formell utseende med sin mørke grå farge.

Related Articles

  1. Typer Peis Rock
  2. Typer Dekorative Rock
  3. Type Gravel for Bedding
  4. Hvilken type of Rocks bruker de for Bamboo Planter?
  5. Hvordan å lære om hva som er Rocks Made Of
  6. Ideer for landskapsarbeid med Slate Rock
  7. Trenger jeg å Lay Gravel Før Behandler?
  8. Har Grus gjøre det beste Base for en betongplate?
  9. Vannfall Fountain Ideas for Home
  10. Hvordan bygge en Limestone Sti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*