Viktigheten av Soil Analysis

Viktigheten av Soil Analysis


Hvis det er en enkelt viktigste en grower kan gjøre før å plante en hage, er det å ha jord analysert ved et laboratorium. Jord analyse sparer dyrker penger og tid og sikrer en rik avling.

Nutrient Rettelse

Analysere jorden før planting en avling gir dyrkeren informasjon om pH-nivå og næringsstoffer som er tilgjengelige i jordsmonnet, som omfatter nitrogen, fosfor, kalium, mangan, kobber, svovel og andre mindre næringsstoffer. En jord analyse Rapporten anbefaler hvilke næringsstoffer som skal legges i jord og indikerer om endringer for å justere pH er nødvendig.

sparer penger

Jord som har for få næringsstoffer eller et pH-nivå som er utenfor rekkevidden som kreves av avlingene at det vil støtte krever endringer slik at jorda kan produsere en rikelig avling. Anbefalinger om analyserapporten gi eksakte beløpet for hver næringsstoff som jorden trenger i pounds per acre per type avling og lagrer dyrker penger som kunne være bortkastet på å gjette.

Beskytter Miljøvern

Bruker riktig gjødsel mengde reduserer gjødselavrenning i bekker og innsjøer. Avlinger bruke opp de ekstra næringsstoffer og en ny jord test bør utføres før neste planting sesong.

Related Articles

  1. Hjem Soil Analysis
  2. Faktorer som påvirker Soil Analysis
  3. Hvordan forstå Soil Analysis
  4. Slik leser du en Soil Analysis Report
  5. Fysisk Soil Analysis
  6. Slik leser du en Soil Analysis
  7. Jord & Vann analyse
  8. Viktigheten av gjødsel til bønder
  9. Hva gjør Epsom salter Do for roten av en blomst?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*