Vindusvask rettsmidler

Vindusvask rettsmidler


Striper, leftover rester og hardt vann flekker ofte viser sine stygge ansikter på vindusrutene. Mens dagligvarebutikkhyllene er fulle av ammoniakkbaserte vindu og glass rengjøringsmidler, en håndfull av hjemme rettsmidler kan lett gjøre triks når det gjelder å holde vinduene rene og glitrende. Disse midler er ofte like lett på miljøet som de er på lommeboken og deres ingredienser kan vanligvis finnes rundt i huset.

Eddik

Eddik har en tilsynelatende uendelig mengde rundt-the-house bruk, fra rengjøring råvarer til repelling katter. Dette billig og naturlig renere fungerer også sine underverker på skjemmende vindusglass. Bare bland 2 ss. hvit eddik med en gallon vann og hell blandingen i en sprayflaske; resirkulere en brukt sprayflaske for å spare enda mer penger. Sprute blandingen på skitne vinduer og tørk dem ned med sammenkrøllet avispapir. Bruk aviser ved rengjøring vinduer med noen hjem middel, som de gir et stripefritt alternativ til papirhåndklær. Eddik hjelper selv fjerne rester igjen av vinduet klistremerker. Dette var hjemme bøte sparer penger, fordeler for miljøet og holder hushjelper bort fra de skadelige giftstoffer og kjemikalier av kommersielle vinduet rengjøring produkter.

Andre Mat-baserte løsninger

Eddik er ikke det eneste spillet i byen når det kommer til mat-baserte vindusrengjøring rettsmidler. Bland 3 ss. sitronsaft inn i en liten sprayflaske fylt med vann, og bruk av blandingen på vinduene. Du kan også bruke maismel. Kombiner 2 ss. maismel med 1/2 kopp ammoniakk og 1/2 kopp eddik til å lage en stripefrie vindusvask rette. Baking soda kan erstatte cornstarch å lage en allsidig rundt-the-house renere som fungerer på Windows, dusjdører, baderomsspeil og andre glassflater.

kjemiske rettsmidler

Kjemiske midler ofte behandle spesifikke vindus flekker på en målrettet måte. For eksempel fjerner ufortynnet flytende tøymykner hardt vann flekker. DAB litt på flekken og la det stå i 10 minutter før du tørker stoffet av med en fuktig klut og vaske vinduet. Når den brukes på samme måte, tar neglelakkfjerner malingsflekker ut av vindusglass. Et par spiseskjeer av isopropylalkohol blandet i en sprayflaske med vann gir en effektiv all-purpose vinduet renere. Uansett hva slags middel du bruker, unngå vaske vinduer når solen skinner på dem, som streker er mer sannsynlig å tørke ut på glassflaten.

Related Articles

  1. Bestemors hjem rettsmidler for rengjøring
  2. Hjem rettsmidler for å drepe bugs på planter
  3. Hjem rettsmidler for Paper fjerning
  4. Hjem rettsmidler og Killers for Veggedyr
  5. Hjem rettsmidler for å drepe alger i svømmehaller
  6. Hjem rettsmidler for å bli kvitt japanske Biller
  7. Hjem rettsmidler for Tette Toalett Vasker
  8. Naturlig rettsmidler for Moss i blomsterbed
  9. Naturlig hjemme rettsmidler som dreper Fire Ants

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*