Virkningene av plantevernmidler på Busker

Virkningene av plantevernmidler på Busker


Plantevernmidler er en gruppe kjemikalier som brukes i avlinger og hager som er utformet for å målrette og drepe insekter eller ugress som kan skade eller drepe planter. De fleste plantevernmidler annonsere deres evne til å bare målrette skadelige planter mens du har ingen negative effekter på andre hageplanter; men kan langvarig eksponering plantevernmidler har mange negative effekter på busker og busker.

hemmet vekst

Når en busk blir utsatt for plantevernmidler over en lengre periode, kan en forgiftning kalt fytotoksisitet oppstå. Fytotoksisitet refererer til absorbering av skadelige kjemikalier i de vitale strukturer av busken, som sin rot eller reproduktive systemer. Ett av symptomene på fytotoksisitet er hemmet vekst. Når de aktive kjemikalier i plantevernmidler er absorbert inn i busken, kan de forårsake mutasjoner i kromosomer og hormoner som er ansvarlig for plantevekst. De muterte gener forårsaker unormal eller hemmet vekst som resulterer i tydelig korte busker eller busker som ikke fremgang siste innledende voksende faser; noen busker kan produsere grener uten blader eller løvverk, men ingen blomster.

løvverk Damage

Skade på blader eller bladverket er også en vanlig bivirkning av plantevernmidler på og busker. Under fytotoksisitet, aktive og inaktive kjemikalier i plantevernmidler samvirke med næringsopptak system av busker. Færre essensielle næringsstoffer er i stand til å nå de sarte bladstrukturer, noe som resulterer i tørre eller brune blader. I noen tilfeller av fytotoksisitet, løvverk skade manifesterer seg som hull eller flekker på bladene. Dessverre, mange huseiere feilaktig identifisere løvverk skader som er forårsaket av en pest som et insekt eller sopp. Som et resultat, kan de øke bruken av plantevernmidler på busken, ytterligere skade anleggsstruktur og forverre løvverk skade.

root Damage

En av de mest alvorlige problemer forårsaket av langvarig bruk av pesticider er skade på en busk rotsystem. Rotsystemet er inngangsporten for nesten alle vitale funksjoner i busker: røtter levere essensielle næringsstoffer som bidrar til sunn vekst, respirasjon og reproduksjon. Når plantevernmidler brukes på andre områder av landskapet, kjemikalier lekke inn i jord og selv grunnvann. Kjemikaliene kan deretter spre seg til andre planter eller busker utenfor det område av målet planter eller insekter. Busker 'rotsystemer absorbere store mengder sterke kjemikalier, forårsaker dem til å tette eller forfall. Nye busker, planter og stiklinger er spesielt utsatt for rot skade under tidlig planting stadier; unngå sprøytemidler i løpet av de tidlige vekstfasen og i stedet, bekjempe skadedyr med luking, mulch eller naturlige plantevernmidler.

Related Articles

  1. Virkningene av plantevernmidler forurensning av miljøet
  2. Slik unngår du at ugressmiddel Drift & Skade Grapes
  3. Worms som ødelegger Cypress Trees
  4. Virkninger av insektmiddel
  5. Virkningene av gjødsel og plantevernmidler
  6. Hvordan jeg Raise blåbær busker?
  7. Hjemmelaget økologisk plantevernmidler for Ekorn
  8. Hvordan bygge en hage foran Busker
  9. Hvordan bli kvitt Veps i Busker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*