Admiral Brød Maker Instruksjoner

Making hjemmelaget brød fra bunnen av er ikke vanskelig når du har hjelp av et brød maker som Admiral Bread Machine. Bruk din Admiral brød maskin til å behandle deg selv til varme, deilige brød av nybakt brød som tillegg til måltider eller å gi som gaver til venner som liker bakeri smaker. Hvis du har en Admiral brød maskin og trenger å vite hvordan du bruker den, etter en enkel brød oppskrift hjelper i arbeidet.

Bruksanvisning

1 Ta kjelen fra brød maker ved å løfte oppover til det unhinges.

2 Trykk på elting padle over festet i bunnen av kjelen. Trykk godt ned til det låses på plass. Eltekrok, eller blad, er den tykk plast vedlegg som har en paddle-lignende utvekst fra sin side-toppen.

3 Hell melken i pannen. Hvis du har noen andre flytende ingrediensene som kreves for din oppskrift, legg dem nå.

4 Kombiner de tørkede ingrediensene i bollen. Bland dem briskly med gaffel. Dette kombinerer dem for å hjelpe til i blandeprosessen. Tørre ingredienser inkluderer mel, salt, sukker, bakepulver og valgfri tilleggene som havregryn eller tørket frukt.

5 Tilsett matfett til brød pan som inneholder melk og hell i de blandede, tørkede ingredienser.

6 Lag en hule i midten av tørket ingrediens forhøyning i midten av brødpannen. Tilsett gjær til denne innrykk. Forsikre deg om at melk eller annen væske ingrediens ikke berører gjær.

7 Trykk på brødpannen i brød maskinen til den låses på plass. Du vil høre en hørbar klikkelyd slik at du vet at den er låst.

8 Lukk lokket på Admiral brød maskin og koble maskinen til en nærliggende stikkontakt.

9 Bruk "Velg" -knappen for å velge riktig innstilling - er en grunninnstillingen, bra for de fleste brødtyper, med en total syklus på tre timer. Fortsett å trykke på knappen for andre innstillinger: 2, for fransk brød, 3 for søtt brød med mye sukker, 4 for rask matlaging (1/2-lb brød.), 5 for rask matlaging, 6 (2-lb brød.) for hele hvete, 7 for spesialitet deiger som rundstykker og pizza, og 8 for deig bare.

10 Velg skorpe innstillingen du vil ved å trykke på fargeknappen som koordinerer med den. Crust farger er angitt som følger: P er medium skorpe, er L lys skorpe og H er mørk skorpe. Maskinen lager automatisk en medium skare med mindre du instruere det ellers.

11 Trykk på "Start" -knappen på frontpanelet på maskinen. Elte og blande prosessen vil umiddelbart begynne, som varer i ca fem minutter. Når du er ferdig blanding, vil maskinen begynne å bake brød som timeren teller ned. Når det er gjort, vil det gjøre en pipelyd og telleren vil lese som 0.

12 Sett på ovnen votter eller bruk grytekluter for å fjerne brødpannen fra maskinen. Snu brød pan opp ned slik at brød å gli ut av det på overflaten du har forberedt for brødet, enten plate eller hoggestabben.

13 Koble Admiral brød maskin og la den avkjøles i opptil en time før du rengjør den. Knock løse brødsmuler og tørk ned brødpannen. Det bør aldri være helt nedsenket i vann.

Hint

  • Alle ingrediensene bør ha romtemperatur før de blir lagt til brød maker. Dette er for å sikre elteprosessen er helt nøyaktig.

Related Articles

  1. Pie Maker Instruksjoner
  2. George Foreman Quesadilla Maker Instruksjoner
  3. Smoothie Maker Instruksjoner
  4. Toastmaster Bread & Butter Maker Instruksjoner
  5. Salton Iced Tea Maker Instruksjoner
  6. Automatisk Brød Maker Instruksjoner
  7. Presto Popcorn Maker Instruksjoner
  8. Bond Helman Margarita Maker Instruksjoner
  9. Popeil Pasta Maker Instruksjoner

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*