AR 30 membranpumpe Specs

Membran pumper arbeid på et enkelt konsept. To rør kobles til hver sin ende av et sentralt kammer. Et diafragma eller membran, over kammer høyninger, tegning i væske fra et rør. Deretter senker, presser væsken ut den andre røret. Enveis ventiler sikre væske flyter i ønsket retning. Hypro Membranpumper produserer og markedsfører trykkluftdrevet AR30 membranpumpe for ugrassprøyting applikasjoner. Per november 2010, prisen før frakt av en AR30 pumpen på Hydros nettsider er $ 474,05.

Opptreden

Hypro pumpe har mange med høy ytelse egenskaper. Den AR30 kan sende luke drepe væske med en maksimal hastighet på åtte og en halv liter per minutt. Det maksimale trykk som utøves av fluidet ved utløpsmunnstykket er 550 pounds per square inch.

Flere funksjoner

Den AR30 membranpumpe har en solid runde mannlig spire som plugges inn i sprøyteslangen og er laget for å sikre en riktig passform. En duplex eller dobbel bredde, sørger membran membran ytterligere en skikkelig forsegling. Utformingen av pumpen krever bruk av en regulator for å holde trykket innenfor driftsgrenser.

Tilbehør og mer

Hypro selger, anbefaler og selv krever visse tilbehør for AR30. Blant disse elementene er en girkasse, ønsket regulator (controller), en ventil reparasjonssett og en membran reparasjonssett. Hypro selger også produktet under modellnavnet D30.

Related Articles

  1. Undermount klosettskåler Specs
  2. John Deere 826 snøfreser Specs
  3. Endangered Species Act for Plants
  4. magne Specs
  5. 873 Bobcat Specs
  6. Membranpumpe Vs. Stempelpumpe for Maleri
  7. Grizzly G7943 Specs
  8. HOME 360 Chainsaw Specs
  9. Aluminum Taktekking Specs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*