Argumenter for og imot av Hydronic jordvarme

Geotermiske varmepumpesystemer kan brukes til kjøling bare, oppvarming eller både oppvarming og kjøling. En vannbåren jordvarmepumpe varmer vann som kan brukes i strålende gulvvarme, så varmt vann for personlig bruk eller for å varme opp et basseng eller spa. En vannbåren jordvarme systemet kan også brukes til å varme en innkjørsel og smelte snø.

miljøvennlige

En viktigste fordelen med vannbåren og geotermisk varme er dens miljømessige fordeler. Geotermiske systemer er energieffektive fordi de trekker varme fra under bakken, og at temperaturen bare noen få fot under jorden holder seg konstant. På grunn av måten på hvilken geotermiske systemer er avhengige av jordens naturlige energi for å fungere, er det ingen fossilt brensel som brukes i dette system, og det er en naturlig og energikilde som aldri går ut. Det er heller ingen giftige gasser, store tanker brennstoff, sot eller røyk.

Effektivitet

Hydroniske geotermisk varme systemer er effektive for å operere og mer økonomisk enn å bruke en varmepumpe drevet med elektrisitet eller naturgass. Geotermiske enheter er også svært slitesterk, noe som betyr færre reparasjoner vil være nødvendig nedover veien.

Systemer er også lite vedlikehold, noe som betyr at kostnadsbesparelser fordi systemet ikke trenger regelmessig service. Slike systemer er også effektiv fordi et enkelt system kan varme vann for anvendelse husholdningen i tillegg til oppvarming og avkjøling av huset.

Høye innledende kostnader

Mens en geotermisk enheten vil spare penger i det lange løp, den første prisen for vannbåren geotermisk varmesystem er svært bratt. Lagt til dyrere installasjonskostnader, høye oppstartsavgifter er nok til å holde mange mennesker fra å bytte. Kjøpe en geotermisk system for den gjennomsnittlige hjemme innebærer å kjøpe en varmepumpe, graving brønner og å ha installert av en profesjonell kjent med vannbårne geotermiske system. Dette kan resultere i kostnader godt inn i tusenvis av dollar for en første installasjon. Også, mens ikke nødvendig ofte, vil reparasjoner som kan være nødvendig i fremtiden være kostbart også, fordi rørene er installert under jorden.

Rom

En stor mengde plass er nødvendig for å installere vannbåren geotermisk system. Folk som bor i et område der husene er svært tett sammen, kan ikke være i stand til å få en av disse systemene. Et alternativ, hvis det ikke er tilstrekkelig plass, er boring av borehull. Disse vil måtte bli gravd dypt, noe som kunne destabilisere jordoverflaten, men de kan gjøre det mulig å bruke et vannbåret geotermisk system hvor det ikke er noen annen måte til å gjøre dette.

Related Articles

  1. Argumenter for og imot av parkett stil Skaper
  2. Argumenter for og imot av IPE Decking Material
  3. Argumenter for og imot av en glassfiber i bakken basseng
  4. Argumenter for og imot av tøymykner i vaskemaskinen
  5. Argumenter for og imot av Roof jernrive snørydding
  6. Argumenter for og imot av Electric Baseboard Oppvarming
  7. Argumenter for og imot av popcorn tak
  8. Argumenter for og imot av en mat dehydrator
  9. Argumenter for og imot mellom Hardwood & Laminat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*