Attraktive Vindusbehandling

Vindu behandlinger er et sentralt element for å gi et ferdig utseende til et rom. Riktig koordinert, de utfyller stemningen og innredning og legge varme og eleganse, samt personvern og lys kontroll. Attraktive ideer for å kle vinduene varierer fra plantasjen skodder, sammenleggbare kryssfiner skjermer og roman nyanser å utdype gardiner brukes med valances og draperi paneler med tasseled tilknytninger.

Plantation Shutters

Skreddersydde plantasjen skodder representerer en stor investering for dekorere dollars.Shutters ser flott ut uten gardiner eller gardiner, gi en arkitektonisk utseende til et vindu og er lett justert for personvern og dagslysstyring. I malte overflater låne de en frisk "hytte" utseende eller tropisk hint til rommets innredning. Når farget, plantasjen skodder foreslår de rike stemningen i trepanel. Disse skodder er enkle å vedlikeholde og betale tilbake sin opprinnelige kostnaden ved varig ubestemt tid med riktig bruk og vedlikehold.

Roman nyanser

En roman skygge er en flat vindu behandling som skaper myke, horisontale folder når hevet. En roman skygge, skreddersydd i et stoff som passer innredning av et rom, er en elegant, ett stykke vindu behandling med en designer touch. Hvis du ønsker å pynte roman skygge, legge en matchende Valance og bundet bak sidepanelene. Utseendet kan variere fra uformell til formell avhengig av anvendt stoffet.

Folding Hengslet finerplater

Tolv til 16-tommers hengslet finerplater skåret i en lengde for å nå fra gulv til like over vindusåpningen kan males, tapetseres eller trukket med stoff. Arrangere to hengslede paneler på hver side av et vindu i stedet for draperier. Panelene kan bli hevet litt opp fra gulvet og festet til veggen på hver side av vinduet med pianohengsler lett kan lukkes på tvers av vindusåpningen, hvis det er ønskelig.

Gardiner, Drapery og Topp behandlinger

Hvis en mer forseggjort, formell utseende er ønskelig, velge et rikt kledd vinduet med gardiner henges under draperier med en Valance eller gesims. Gardiner som dekker hele vinduet og faller til gulvet kan velges i ren, mønstret eller brodert voile, eller en annen curtaining materiale. Legg en hard, malt eller stoppede gesims eller swagged Valance på toppen av vinduet, med lange sidepaneler å ramme gardinene og skjule stengene. Fra fløyel og damask til brokade, er valgene for en grandios vindu uttalelse bare begrenset av din fantasi og budsjett.

Related Articles

  1. Kort Soverom Vindusbehandling
  2. Billigste Vindusbehandling
  3. Buede Palladium Vindusbehandling
  4. Hvordan finne attraktive regn fat
  5. Kapper, Gardiner & Skjerf som Vindusbehandling
  6. Enkel Alternative Vindusbehandling
  7. Fluffy Vindusbehandling
  8. Hvordan lage Polstret Cornice Vindusbehandling
  9. Vattert Vindusbehandling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*