Baking Soda & Vinegar Aktiviteter

To av de minst kostbare, mest nyttige og underholdende eksemplarer er i kjøkkenskapene i de fleste hjem. Natron og eddik tjene en myriade av formålene alt av seg selv, og når kombinert, rikdommen deres bidrag bare fortsetter å eskalere. Mange av de reaksjonene de skaper når de blandes sammen er interessant og spennende for små barn og demonstrere noen vitenskapelige prinsipper i en dramatisk måte.

Bubble Bomb

Lag en boble bombe som kommer og sender vann overalt når det blåser. Få en plast vanntett glidelås bag som er ca 8 inches square og sette ½ kopp hver av eddik og vann i posen og zip den lukket. Lag en time-release pakke som vil reagere med eddik og vann ved å plassere en ½ ss. av natron i midten av et papirhåndkle ca. 5-by-5 ​​inches kvadrat. Brett papiret håndkle for å danne et rør ca 5 inches lang. Åpne glidelåsen på posen halvveis med en hånd og holde den tidsfrigjørings pakken på plass i vann og eddik med den andre hånden. Zip posen lukket mens du holder pakken over eddik og vann. Når du er klar, slippe pakken inn i eddik og vann, og gå bort raskt. Dette eksperimentet kan gjennomføres i badekaret, men det er bedre utført utenfor.

Rakett

Bruk en papp toalettpapir roll å gjøre en rakett skipet. Lag raketten ved tungt å tape ene enden stengt. Color papp vev roll å ligne en rakett og legge papp føtter og en nosecone. Plasser to ss. natron inn i papprull, helle? kopp eddik inn i den og straks stappe den åpne ende av raketten med sammenkrøllet papir som vil blokkere strømmen av eddik. Snu rakett slik at den sitter på enden fylt med papir og gå bort raskt. Gjennomføre dette eksperimentet utendørs med barn stående vel tilbake fra lift-off.

Ballong Blow-Up

Blåser opp en ballong er et interessant prosjekt som interesserer barna som de se den vokse seg større og større. Velg en middels stor ballong og bruk en trakt for å fylle det med natron. Fyll en stor plastflaske halvveis full og stå oppreist, snu ballong over og knipse halsen av ballongen over nakken. Stå tilbake og se ballongen blåse opp.

Soda og Eddik Volcano

Gjennomføre mer realistiske vulkanutbrudd og bruk vulkanen selv mange ganger ved å lage en vulkan fra pappmasjé eller et lignende materiale. Plasser vulkanen på et stort ark med kryssfiner eller tunge papp dekket i plast så "lava" ikke bryter ut på det omkringliggende området. Lag utbruddet ved å plassere en ss. av natron og noen dråper rød konditorfarge i midten av vulkanen. Hell ¼ kopp eddik i vulkanen og se etter en fargerik utbrudd. Eksperimentere med mengder av ingredienser for resultatet ønsket.

Related Articles

  1. Hva gjør Baking Soda & Vinegar Reagerer på hverandre?
  2. Bruker for Baking Soda & Vinegar
  3. Baking Soda & Vinegar for rengjøring Ceramic Tile
  4. Baking Soda & Vinegar Bruksområder i hjemmet
  5. Hvordan rengjøre hjemmet ditt Bruke Baking Soda
  6. Baking Soda bruksområder
  7. Hvordan bruke Baking Soda som Scent Blocker
  8. Slik reparerer Plastic Bruke Baking Soda
  9. Hvordan bruke Baking Soda å vaske tøy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*