Berømte franske Wallpaper Design

Berømte franske Wallpaper Design


Bakgrunn ble utbredt i Frankrike som en erstatning for stoff dekket vegger gjort populært av aristokrater. Ved slutten av 1800-tallet, med den industrielle revolusjon, folk brukte tapet som en billigere måte å dekke sine vegger. Enten det er fylt med sengetøy, kuttet i firkanter eller produsert i lange ruller, fikk snart papir trykt med blomster, emblemer og idylliske scener av provinsielle landet levende. Ikke lenger et statussymbol i disse dager noen design-savvy individ kan nyte en berømt farge-blokkert fransk print på sine vegger.

Fransk barokk

Fet og utsmykkede barokke utskrifter er en stift utforming i fransk tapet. Barokken refererer til en periode med europeisk historie fra 1600 til 1750. Men fransk barokk fortsatt tydelig i moderne innredning; det har nettopp blitt kokt ned til en forenklet, repetitive svart og hvitt motiv. Lett å identifisere og berømte i Paris tapet utskrifter, er den franske barokkstil en endeløs mønster av tykke sammenflettede vinstokker som grenser til en stilisert blomst midt --- navet. Den barokke stilen er så synonymt med parisisk møbler som designere har det oversatt den fra tapet til andre dekorative tilbehør, inkludert plater, lampeskjermer, og sengetøy.

Lilje

Den "fleur-de-lis" er en forenklet fremstilling av lilje blomst - derav navnet, som er dens bokstave fransk oversettelse. En signatur av Frankrike og historisk brukt som et tegn på sin monarkiet, har blomsten emblem blitt stemplet, preget og pusset på alt fransk, inkludert dens bakgrunn. Når den brukes i interiøret, de lilje sitter i midten av tapet er repeterende utforming som en kam, med alle de andre designelementer bukker rundt det. Det var en tid hvor symbolet ble brukt bare i kongelige slott, domstoler og våpenskjold, men i disse dager det har sine rekker som en berømt print i fransk tapet design.

land Toile

Svart, blå eller noen ganger røde etsninger som skildrer livet på landet - fra fotoserier til «botanicals" - definerer Frankrikes berømte toile tapet design. Assosiert med landet innredning, er det toile tapet mer økonomisk alternativ til de tunge damask at flankert veggene kvintessensen pastorale slott. I dag er toile tapet brukes av profesjonelle designere til å fremkalle følelsen av "shabby chic" - et hjem innredning stil som dyktig inkorporerer biter og stykker av franske landet møbler. Enkle versjoner av toile vil skildre "planter", som er etsninger av blomster og planter som hører til Aix-de-Provence-regionen i Frankrike. Mer kompliserte design kan inkludere tall for bønder som driver daglig landsbygda lever utbredt på 1800-tallet.

Art Nouveau

Gjort populært på begynnelsen av 1900-tallet, art nouveau var en kunstnerisk bevegelse overført til alt fra Paris subway skiltene til kommersiell art, før sildret ned i interiørtrenden og tapet. Parisian tapet vedtatt art nouveau elegante og forenklede floral design, den mest berømte print er iris. Hva gjorde Art Nouveau evig, og derfor berømt, var dens innvirkning på fransk kultur. Det er som kjent i franske tapeter design som på gatene i Paris, og derfor holder sin design vekt når innlemmet i moderne innredning. Art nouveau tapet er fremkaller ånden av Belle Époque. Av denne grunn er det en gripende uttrykk for tiden er romantikken som fortsatt brukes i moderne vegg-møbler.

Related Articles

  1. Berømte vannrør i verden
  2. Berømte stilleben av blomster
  3. Berømte japanske blomster
  4. Hvordan bruke Browns i en fransk land Design
  5. Wallpaper Design for Kids
  6. Fransk Land Design Farger
  7. Berømte Landskap Design Planer
  8. Gammeldags fransk Interior Design Ideas
  9. Hva er en fransk land Design?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*