Berømte japanske blomster

Berømte japanske blomster


Klimaet og geografisk plassering av Japan skaper en perfekt atmosfære for over 7000 arter av frø planter, urter og andre karplanter som finnes i dette landet. Den fargerikt utvalg av planter er spesiell og gir en fredelig grunn for den japanske å feire livet og naturlig skjønnhet. Blant de tusenvis av vakre blomster som er hjem til Japan, er det en betydelig få som overgå resten.

Kirsebærblomster

De japanske kirsebærblomster, eller sakura, er den mest berømte av alle blomstene på grunn av den tradisjonelle håp om at den blomstrer bringer hver vår. Dateres tilbake tusenvis av år, blomstrer representerer tilstedeværelse av liv og den dype dødelighet av hvert liv.

Blooming tidlig på våren og varer bare noen få dager, de lyse rosa knopper minne denne kulturen at livet er verdifullt og kan være kort. Feiringer finner sted i løpet av blomstringen sesongen i ære av sin arv og takknemlighet for en vakker, fredelig eksistens.

Plum Blossoms

Den gryende av plommetrærne er et forspill til den japanske kirsebærtrær og de blomstrer fra midten av februar til midten av mars, og bygge et klimaks til løftet av de blomstrende kirsebærtrær 'ankomst i april eller mai. Selv om det ikke urfolk til Japan, men hentet fra Kina, plommetrær vokste raskt og blomstret under ledelse av den japanske. Plommeblomster er i forhold til lese- og intellektuelle sysler som mange kunstnere forholde seg til og bringe tårer av glede til andre.

gule Krysantemum

The Yellow Chrysanthemum er den offisielle blomsten av Japan. Et symbol på solen og perfeksjon av livet, er den gule krysantemum hedret i den populære "Festival of Happiness" som foregår i Japan en gang i året. Det antas at å plassere et kronblad fra denne store fargerike blomster ved siden av bunnen av et vinglass vil bringe en lang og sunt liv. Det er mange arter av krysantemum som kan være store eller små, og ta på forskjellige opptredener som tusenfryd, pomponger eller knapper, men det store mum- ser Gule Chrysanthemum er mest respekterte blant japanerne.

Andre populære Flowers

Andre utvalg av lyse, naturlige blomster som er populær blant den japanske og over hele verden er de som du er sannsynligvis kjent med. Solsikken vokser vilt i Japan og er symbolsk for tilbedelse fordi de slår sine hoder mot solen, derav navnet. Poppies dekke bakken i en rekke farger langs åssidene i Japan og er forbundet med skjønnhet, magi, trøst og fruktbarhet. Tulipaner og asalea er favoritter for japanske hager som er Iris som symboliserer tro, visdom og løftet om kjærlighet.

Related Articles

  1. Berømte stilleben av blomster
  2. Berømte vannrør i verden
  3. Berømte franske Wallpaper Design
  4. Tradisjonelle japanske blomster
  5. Liste over japanske blomster
  6. Berømte italienske baderomsfliser
  7. Japansk Plum Tree Informasjon
  8. Blomster som vokser raskt under Vinter i Washington
  9. Liste over japanske plommer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*