Berømte Landskap Design Planer

Berømte Landskap Design Planer


Landskapene som påvirker oss mest dypt begynte med en reise som flyttet håndverket hage til området for å skape rom. Noen kjente utøvere av landskapsarkitektur har forlatt varige legater, i form av urbane parker, bolig-design og minnesmerker som fortsetter å inspirere og bevege oss.

Central Park

Central Park ligger på 843 dekar i New York City. Parken er designet av Frederick Law Olmstead, som skapte en pastorale landskapet, med omfattende bygging av funksjoner som ser naturlig. En av de mest vellykkede innovasjoner var et opplag plan som skilte fotgjenger og vogn trafikk.

Central Park var den første urbane anlagt park i United States.In 1963 ble det registrert som et National Historic Landmark, for sin rolle i å oppmuntre den urbane parken bevegelse, og som «et enestående eksempel på kunsten landskapsarkitektur".

Hjem Grounds

Bolig hager av Thomas Church sett utendørs landskapet som en forlengelse av huset. Dette avslappet tilnærming ble kjent som "California style". Tro at parken var for folk å bruke, Kirken gitt funksjoner som terrasser og bassenger som trekker folk utendørs. Kirkens designet tusenvis av hager ved hjelp av sine prinsipper om skala, funksjonalitet, enkelhet og samhold. Hans teorier fortsetter å resonere i moderne bolig landskapet design.

Gertrude Jekyll

Moderne landskap design skylder mye til Gertrude Jekyll, en engelsk hage designer som brakte en kunstnerisk følsomhet til hennes planting planer. Jekyll brukt plantemateriale som hennes medium, og innlemmet naturlige innstillinger i sammensetningen. Hun utviklet hundrevis av hager på begge sider av Atlanterhavet, i samarbeid med arkitekten Edwin Lutyens.

Jekyll prinsipper for å skape utendørs rom i landskapet og harmonisering beplantning med formell arkitektur inspirert nordamerikanske designere som Olmstead og kirken.

Vietnam Veterans Memorial

Vietnam Veterans Memorial området, designet av arkitekten Maya Lin, ble oppfattet som en park i en park. Svart granitt veggene reflekterer det omkringliggende landskapet og menneskene søker etter navn satt ut kronologisk. De to vegger møtes i en V, og peker på Washington Monument og Lincoln Memorial. Lin design var en radikal avgang i sin enkelhet fra den tradisjonelle minne skulptur, og tilbyr en mektig opplevelse for besøkende.

Related Articles

  1. Hvordan Landscape Front Yard Bruke bilder og design planer
  2. Typer av Landscape Design Planer
  3. Berømte franske Wallpaper Design
  4. Berømte Enkle Farget glass design
  5. Berømte vannrør i verden
  6. Berømte stilleben av blomster
  7. Hva er de berømte blomster i Florida?
  8. Berømte japanske blomster
  9. Slik tilpasser kjøkken design planer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*