Berømte stilleben av blomster

Berømte stilleben av blomster


Gjennom kunsthistorien, har blomster vært omtalt i stilleben malerier for å skildre både liv og død, samt symboliserer menneskelige egenskaper som adel, kjærlighet og renhet. Mens kunsthistorikere kan debattere som blomst malerier er de mest kjente, flere kjente artister er best kjent for sine blomster stilleben.

Blomster etter Vincent Van Gogh

Ofte lite verdsatt i løpet av sin levetid, har blomster studier av den nederlandske post-impresjonistiske maleren Vincent Van Gogh solgt for millioner av dollar, blant annet "Iris". som gikk for $ 53.9 millioner i 1987, og "Vase med Femten Solsikker", som brakte $ 39,700,000 samme år.

Van Gogh begynte å male blomster stilleben i Paris i 1886 for å øve maleri med de lyse, intense farger som brukes av de franske impresjonistene i stedet for mørk palett av de nederlandske malere han tidligere hadde studert. I 1888, Van Gogh flyttet til Provence, Frankrike, hvor han malte sitt ikoniske samling av floral stilleben, som for eksempel den berømte malerier av solsikker. Floral verk som han har skapt det utstilt synlig linje arbeid, intense farger og upresise former grenser på abstraksjon.

Blomster av Claude Monet

Paris-fødte Claude Monet malte sine berømte "vannliljer" -serien og en rekke andre blomster i slutten av 1890-tallet i sitt hjem i Giverny, Frankrike. Monets 12 store lerret "vannliljer" mesterverk ble skapt med brede, tydelige streker med farge som, når sett på avstand, er blandet av betrakterens øye å danne en ny farge og form, som ligner på pointillisme teknikk.

Selv Monets skjema arbeid hadde ingen nøyaktighet eller presisjon, hans besettelse med konstant skiftende av naturlig dagslys og dens effekt på fargen ga sin floral fungerer en lysstyrke sjelden kopieres. Monet opprettet denne lysstyrke ved å eliminere helt svart fra sin fargepalett. Eventuelle øyeblikk av mørke farger i sine blomster er laget ved å blande rødt, blått og gult sammen, i stedet for å innlemme svart for å utdype verdi.

Blomster av Georgia O'Keeffe

Født i Sun Prairie, Wisconsin, i 1887, ble Georgia O'Keeffe kunstneriske talent anerkjent tidlig av hennes lærer, som fører henne til å begynne å forfølge en kunst karriere da hun var 18 år gammel. Mens O'Keeffe malt mange landskaper og stilleben av naturlige objekter, for eksempel skjell, dyrebein, steiner og trær, hennes berømte malerier er først og fremst florals.

Mange av O'Keeffe blomster stilleben, har hennes distinkte presisjon i tonegradering, høy fargekontrast og skarpe linjer som gir bildene en fotografisk kvalitet grenser på realisme. O'Keeffe begynte å lage sine blomster i løpet av 1920-tallet. Noen kunsthistorikere foreslår maleriene er symbolsk for kvinnelige kjønnsorgan, inkludert hennes berømte "Black Iris" -serien, en påstand som O'Keeffe kontinuerlig avslått.

Related Articles

  1. Berømte japanske blomster
  2. Berømte franske Wallpaper Design
  3. Berømte vannrør i verden
  4. Berømte italienske baderomsfliser
  5. Berømte Landskap Design Planer
  6. Blomster av søtvier familien
  7. Blomster som vokser raskt under Vinter i Washington
  8. Shower Tak Ideas
  9. Hva Blomster hører hjemme i Florida?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*