Berømte vannrør i verdenBesøks berømte vann funksjoner kan inspirere deg til å prøve forskjellige effekter med vann på din egen eiendom. En vann-funksjonen forvandler alle innendørs eller utendørs plass, kombinerer bevegelse, lyd og utseende av vann i sin flytende form. Noen vann funksjoner som Fountains of Bellagio er mest fantastisk å se om natten. Tenk på hvordan å revitalisere front yard eller bakgård med en vann-funksjonen inspirert av berømte vann funksjoner i verden.

Taj Mahal

En storstilt vannanlegget ligger foran Taj Mahal, en 17. århundre persisk-inspirert palass i India. Hvis du ser på forsiden av bygningen fra porten, ser du en kryssende T-form av to vann kanaler. Disse kanalene er prydet av hager på en lang tur som ender foran inngangen til palasset. Sammen de to viktigste bassengene er et bredt utvalg av fontener, eller vann funksjoner.

Denne tilnærmingen til å plassere vann i midten av en hage design reflekterer enkelheten som finnes i den japanske hagen på Silver Temple. Det er en ekstra bonus for å se refleksjonen av Taj Mahal i reflekterende basseng, akkurat som den reflekterende basseng som grenser til Washington Memorial i den amerikanske hovedstaden.

Fountains of Bellagio

En annen ta på vannet funksjonen ble bygget tre århundrer senere. Hvis du reiser til Las Vegas, Nevada, kan du oppdage Fountains of Bellagio utenfor Bellagio Hotel. Dette vannet funksjonen bruker datateknologi og belysning for å underholde observatører med koreograferte bevegelser av vann. Du kan innlemme koreografi inn vann funksjonen hvis du ønsker å bruke ekstra penger på profesjonell vann funksjonen design og teknologi.

Silver Pavilion

The Silver Pavilion på Ginkakuji tempelet i Kyoto, Japan, er et kjent vann funksjon som tiltrekker seg turister fra hele verden. Dette er et eksempel fra det 15. århundre hvor Zen buddhister bygget hager for å tilby et sted for høytidelig refleksjon i et utemiljø. Hvis du tenker på, inkludert en vann-funksjonen, kan du vurdere mulighetene for å kombinere det med en Zen buddhistisk stil japansk hage. Hvis du har et stort basseng eller bad i sentrum, kan du selv lager den med koi fisk.

Related Articles

  1. Berømte japanske blomster
  2. Berømte franske Wallpaper Design
  3. Berømte stilleben av blomster
  4. Berømte italienske baderomsfliser
  5. Berømte Landskap Design Planer
  6. Kjente Rose Gardens
  7. Cape Diamond Rose Bush
  8. Eksotiske Innredningsstiler
  9. 18th Century Chippendale Furniture

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*