Bjørk Insekter

Bjørk Insekter


Bjørk (Betula arter) er ønskelig for sin karakteristiske hvite eller spraglet bark og sine små, grasiøs blader. Disse fukt-elskende trær kan ofte bli funnet voksende på bredden av elver eller i nærheten av andre organer av vann. Som alle planter, kan bjørketrær lider av insektproblemer, og noen av skadeinsekter kan være livstruende. Holde en bjørk vannrik kan styrke den mot insektangrep, ifølge University of Saskatchewan Extension divisjon.

Deadly Insekter

Den bronse bjørk borer (Agrilus anxius) er den dødeligste av skadeinsekter som hjemsøke bjørketrær, ifølge University of Wisconsin Extension. Disse insektene ofte angripe gamle eller syke trær, og det er derfor riktig kultur er så viktig for å holde bjørk sunt. Det er larvene av denne kjedelige insekt som forårsaker mest skade. Larvene lever av yteved, girdling grenene og til og med badebukser av noen trær, og kutte av flyten av næringsstoffer til resten av treet. Bjørketrær dør vanligvis fra kronen nedover.

skjemmende Insekter

Den bjørk leafminer (Fenusa pusilla) kan sterkt skjemmer en bjørk på grunn av den store mengden av larver dette insektet kan legge i en vekstsesong. Faktisk er det fire livssykluser av feilen fra vår til høst. De voksne leafminers legge egg på toppen av bjørkeblader. Det første sett av larvene begynner å mate i mai. Som de spiser, svarte flekker på bladene, og de vil falle til bakken. Akkurat som nye bladene begynner å utvikle, noe som skjer i mange tilfeller vil de bli slukt av det andre settet med larver, og så syklusen fortsetter, med bjørk tappert forsøk på å legge frem blader og sviktende hver gang. Selv om tre liv, vil kalesjen bli tynt befolket med brune, flekket blader.

mindre Insekter

Mange vanlige insekter angriper bjørketrær. Papir veps skrelle av den tynne, delikate bark av treet, noe kvist dieback å forekomme. Bladlus og andre insekter som suger kan skade bladene, men de trenger ikke føre til livstruende skader til treet, og heller ikke er effekten vanligvis svært merk --- selv om tunge angrep kan føre til at noen av bladene for å slippe tidlig fra treet. Se etter disse og andre insekter, som skala, for å klynge under bladene og i gafler av kvister og greiner.

Kontroll

Mens det er ingen måte å kurere et tre angrepet av bjørke prober eller leafminers, hvis bare en liten del av treet ser ut til å bli infisert, prøv beskjæring av de berørte avdelinger og deretter dekker treet med et insektmiddel. Forhindre disse og mindre insekter fra å få fotfeste på bjørk ved å holde den sunn og spraye den med insektmiddel på våren og helst insekt aktivitet er merkbar.

Forebygging / løsning

Den beste måten å hindre insekter fra å skade din bjørk er ved å holde det så sunt som mulig og observere treet nøye for eventuelle tegn på insekter. Riktig vanning er et must. Bjørketrær trives i kjølig, fuktig jord, men også som en hel dag er verdt av soleksponering. Disse trærne er best dyrkes i klima med kjølige vintre og milde somre og trenger god plass til å strekke ut sine omfattende rotsystemer.

Related Articles

  1. Hvorfor er Insekter Killing My eiketrær?
  2. Gardenia Insekter
  3. Hvordan Kill Hage skadedyr uten å skade fordelaktig insekter
  4. Slik fjerner Insekt Flekker fra Vinyl Siding
  5. Har Lime frastøte insekter?
  6. Bartrær med insekt-avvisende egenskaper
  7. Insekt angrep i Pin Oak Trees
  8. Insekter på Jade Planter
  9. Hva Insekter Spis en Oak Tree?
  10. Hvordan Raise Insekter i Wood Chips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*