Brick Peis arne Ideas

Brick Peis arne Ideas


Arne peis er det lille området foran ildstedet. En peis beskytter gulv mot varmeskader og kan bestå av noe solid, nonflammable materiale. Det finnes flere forskjellige ildsted stiler mulig for en murstein peis. Imidlertid kan byggeforskrifter begrense ditt valg. Dine beliggenhet, bygning typen, peis stil og peis materialer kan alle påvirke hvilken type ildsted du kan bygge.

Fargerike Flat Hearth

En fargerik ildsted består av forskjellige farger for en munter og lys stil. Konstruer en enkel peis med rød murstein og bruke en ovnsmatte som sitter lavere enn rommets gulv. Bruk de røde mursteinene å skissere en flat, rektangel ildsted. Fyll kroppen av ildsted med små, firkantede, keramiske fliser i hvitt, svart, rød, gul, grønn, blå og grå. Pass på toppen av ildstedet er selv med den omkringliggende etasje.

Enkelt Flat Hearth

Hold peis design enkelt med en tynn ildsted som består av samme farge murstein som peisen. Installer en gulvmatte som sitter lavere enn den omkringliggende gulv. Bruk klosser til å bygge et ildsted med en topp som sitter selv med gulvet og brennkammer. Den sømløse linje fra gulv til Arne og brennkammer har en subtil stil som gjør peisen bakgrunn dekorasjon i stedet for et hovedfokus.

Hevet Block Hearth

En hevet peisen sitter på en betongplate, til noen få inches til noen få fot over gulvet, gi en bedre oversikt over de blafrende flammer. Den hevet ildsted har en tykk hylle eller benk område over hele bredden av den nedre peisen. Bygg en rød murstein peis inn i en vegg, 2 fot over gulvet, og legge til en 1-fot tykk ildsted. Bruk matchende røde mursteinene å dekke fronten og sidene av rektangelet åren. Dekk toppen av åren med gull og brune skifer fliser.

Hevet Jobb Hearth

En fancy ildsted kombinerer ulike materialer og farger for en elegant stil. Ildstedet kan sitte på, eller over, gulvnivå. Konstruer en mørk grå murstein peis, hevet 8-inches fra bakken, med en firkantet brennkammer. Bruk matchende klosser på sidene av en 1-fot bred, firkantet ildsted. Dekk peisen toppen med en jevn floral mosaikk bestående av små innfelte steiner og småstein i hvitt, elfenben, beige, krem, lys grå, mørk grå og svart.

Hevet Round Hearth

En hevet rundt peisen ser ut som en halv-sirkel hylle med den flate kanten mot peisen og veggen. Bygg en avrundet, brun, murstein peis en fot over gulvet og legge til en to-fot bred ildsted. Bruk brun murstein i kant øverst og på siden av peisen. Fyll de resterende ildsted med lys brun murstein. Hvis du foretrekker en moderne stil, bruker hvite klosser i stedet for brune og sorte murstein i stedet for lys brun.

Related Articles

  1. Brick Peis Surround Ideas
  2. Brick Peis Design Ideer
  3. Brick Peis Makeover Ideas
  4. Familierom Peis Design Ideas
  5. Peis Screen Ideas
  6. Ideer for Remodeling et Brick Peis i nærheten av Windows
  7. Brick arne Ideas
  8. Brick Peis Ideas
  9. Design Ideer for endring av et Red Brick Peis Vegg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*