Bruk av infrarøde kameraer

Bruk av infrarøde kameraer


Infrarøde kameraer er allsidig fordi de kan fotografere en scene i dag, samt om natten, med nesten ingen naturlig lyskilde stede. Infrarød blir brukt til å "se" et objekt ved å måle den varme som utstråles av den. Hvert objekt --- selv en is-cube --- dukker opp i infrarød. Infrarøde kameraer er nyttig i mange felt --- for sikkerhet, energi overvåking, brann kontroll, militære, marine samt søk- og redningsoperasjoner.

Brannslukking

Infrarøde kameraer kan være et nyttig verktøy for å bekjempe villmarken, kjemiske og urbane branner. Du kan få informasjon om en brann, selv i mørke og røykfylte fjerntliggende områder. Om natten, når sikten er lav, kan infrarøde kameraer råde brannmenn av de farligste og hotteste deler av en brann.

Søk og redningsaksjoner

Søk og redningslag bruke infrarøde kameraer til å finne ofre, særlig om natten. Ved å oppdage varme, kan søkere på bakken eller i luften bruke disse kameraene for å finne savnede personer. Historisk sett ble søk- og redningsoperasjoner avblåst i løpet av natten og gjenopptatt i dagslys; Disse kameraene gjør 24-timers drift mulig.

Sikkerhet i hjemmet

Et infrarødt kamera gir trygghet for en lav opplyst oppkjørselen eller bakgård. Det kan være lurt å vurdere å legge en utenfor eller i ditt hjem som et sikkerhetstiltak. Fordi denne typen overvåking kan oppdage en inntrenger uten naturlig eller kunstig lys, kan dette redusere din utendørs belysning krav samtidig som beskyttelse.

Sikkerhet på arbeidsplassen

Noen selskaper vise store utstyr utendørs, for eksempel biler og båter. Infrarøde kameraer kan gi ekstra sikkerhet i områder som ikke kan være under konstant sterkt lys. I tillegg har mange arbeidsplasser dårlig opplyst parkeringsplasser og gangveier. Disse kameraene er nyttige sikkerhetstiltak for å sette på plass i disse områdene.

marine bruksområder

Infrarød teknologi er nyttig for å sikre vannveier er trygt og sikkert. Disse kameraene brukes til å hjelpe med patruljerer et stort marint område, noe som sikrer lovlig bruk av vassdrag og bidra til å unngå båt kollisjoner.

Related Articles

  1. Hva ville du bruke en infrarød lampe for?
  2. Slik tester Breakers Bruke en infrarød termisk kamera
  3. Hvordan bruke en infrarød Grill
  4. Bivirkninger ved bruk av en infrarød sauna
  5. Hvordan bruke infrarød sauna
  6. Jeg ønsker å bygge min egen infrarød lampe
  7. Effekten av infrarødt lys på plantevekst
  8. Hvordan oppdage en vannlekkasje med et infrarødt kamera
  9. Kan du bruke Blow-In Isolasjon på toppen av Batt Isolasjon?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*