Bugs in the Attic

Bugs in the Attic


Insektplager er et vanlig problem for mange huseiere hvert år. Mens noen insekter er lett å få øye på, mange andre lever i skjulte områder av våre hjem som loft og kjellere. To insekter ofte funnet på loft er flaggermus bugs og klase fluer, som gjemmer seg i beskyttede steder og kommer ut bare for å mate.

typer

Bat bugs bærer en slående likhet med veggedyr og skjuler ofte på loft hvor flaggermus lever. Som bed bugs, flaggermus bugs er blodsugende insekter som vil bite mennesker om deres balltre verten er ikke i nærheten. Bat bugs er små, ovale insekter som er rødbrun i fargen. Etter fôring, disse insektene er lubben og mørk rød. Voksen bat bugs kan leve opptil ett år uten fôring, men kvinnelige bat bugs må ha blod for å legge egg. Cluster fluer er et annet insekt som ofte lever i mørke loft. Disse fluene er stor, svart i fargen og er vanligvis sett myldret i vinduskarmer i sen høst til tidlig vår. Disse fluene fikk sitt navn etter sin vane med clustering sammen i stort antall på loft, bemerker Iowa State University.

effekter

Bat bugs skriv boliger på pelsen av flaggermus, som ofte gjemmer seg i loft. Disse insektene er mest rikelig på flaggermus som hønsehus i store kolonier og på enkelte fuglearter. Bat bugs lever av verten sin, men kommer ut for å mate på mennesker hvis balltre forlater loftet. Disse insektene kommer vanligvis inn i boliger gjennom sprekker i tak og fôr på mennesker mens de sover. Mennesker bitt av flaggermus bugs utvikler ofte fargeløse renner på huden som klør som kan vare i over en uke. Cluster fluer dvalemodus på loft og sverme en eller to ganger hvert år. Disse fluene ikke stikke eller bite mennesker, men kan bli en plage for huseiere.

kulturell kontroll

Kontrollere bat bugs krever fjerning av flaggermus inne i hjemmet loftet. Men sier Ohio State University at flaggermus er ikke-spill dyreliv og kan ikke lovlig bli drept. Ta kontakt med din lokale dyrelivet kontor eller pest kontroll selskapet for å få råd om hvordan du kan eliminere flaggermus som bor på loftet. Værfast hjemme og forsegle alle sprekker og hulrom som kan tillate balltre bugs enkel oppføring. Reparere eller erstatte alle vindu skjermer for å holde fugler og flaggermus utenfor der de hører hjemme. Cluster fluer er vanskelig å kontrollere, siden dvale i godt beskyttede områder som loftet. Tetting alle sprekker under takskjegget på huset, kan bidra til å holde klynge fluer fra å komme inn. Cluster fluer tendens til å være mer rikelig etter lengre perioder med vått vær i sommermånedene.

kjemisk kontroll

Sprøyting loft med insektmidler kan bidra til å redusere bat bug infestations. Unn områder som rundt dørkarmer, baseboards, elektriske bokser og gulv. Fjerne all skitt og rusk fra disse områdene før sprøyting insektmidler kan gjøre behandlinger mer effektive. Ifølge Ohio State University, er det viktig å unngå å bruke svært avstøtende formuleringer, som kan forårsake feil å spre om hjemmet i ulike områder, noe som gjør dem vanskeligere å kontrollere. Cluster fluer er ofte styrt av sprøyting insektmidler på utsiden av ditt hjem i løpet av september måned. Cluster fluer er nesten umulig å eliminere når de lever i det vernede området et loft, slik at insektmidler unødvendig.

Related Articles

  1. Hvordan bli kvitt veps in the Attic
  2. Giftig Hvit Mold in the Attic
  3. Squirrel Problemer in the Attic
  4. Hvordan Bomb the Attic for Stink Bugs
  5. Den Innfelt lysboks og Bjelke in the Attic Lekkasjer Air
  6. Kloring støy om natten in the Attic
  7. Hvorfor Is My Chimney Crumbling in the Attic?
  8. Hva er fordelene ved å sette en HVAC in the Attic?
  9. Hvordan kan en fugl Få Into the Attic?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*