Chain-link gjerde Verktøy

Chain-link gjerde Verktøy


Kjede-link fekting brukes til å sikre og separate land grenser. Metoden og forsyninger av kjede-link fekting brukes også for dyr penner og sikkerhetskabinett. Den type kjede-link gjerdet sikkerhetskabinett inkluderer kjede-link fekting sett rundt store farlige utendørs elektrisk sikringsskap og elektriske mastene. Bruke riktige kjede-link fekting verktøy sikrer en høy kvalitet og sikker kjede-link gjerdet.

skiftenøkkel

Skiftenøkkelen er ett av verktøyene som brukes til å sette opp kjede-link fekting, og sin jobb er å stramme opp alle muttere og bolter som fester braketter, strammere og Platinas til ulike deler av kjede-link gjerdet. Skiftnøkler er også brukt til å stramme strammere, trekke kjede-link gjerdet strammere for ekstra styrke og støtte.

Clip Gun

Kjeden-link klipp pistol ligner en gigantisk stiftemaskin, og den bøyer hver stor stift rundt kjede-link og anstreng wire, bli med i kjede-link til belastende wire. Klippet pistolen er formet som en saks med klippet beltet som stikker ut. De store stifter som brukes i klippet pistolen ikke har skarpe kanter og er bedre å bruke i forhold til vridd stykker av skarpe wire. Klippet pistol legger hver stift på forbindelses kjede-link svært raskt. Hvert klipp pistol opptil 50 klipp samtidig og er lett på nytt på samme måte som en vanlig stiftemaskin.

Post Hole Borer

Innlegget hull borer er en stor håndholdt maskin som brukes til å fjerne jorden for å gi en klar og konsis hull for innsetting av kjede-link gjerdestolper. Den gjennomsnittlige tiden det tar å grave et hull med en post hole borer er 10 sekunder per hull, med en 19,5-tommers dybde. Innlegg hullboremaskiner er drevet med gass og ligner en gigantisk korketrekker. De fleste legg hullboremaskiner er pull-streng start. Den store post hole borer krever to mann for å betjene det som skiftenøkkel kan forrykke en arm hvis maskinen treffer en stor stein.

klipp

Klipp blir brukt som et viktig verktøy for den ideelle kjede-link gjerdet. Klipp er skarpe tang som brukes til å skjære gjennom ledningen, kutte ledningen til riktig størrelse. Klipp blir også brukt til å pakke ruller av netting som er festet sammen med strimler av wire.

Spirit Level

Spirit nivåer som brukes for å sikre at alle kjede-link fekting innlegg er vertikal.

Traktormonterte Post Hole Borer

Hvis en stor strekning av land krever en kjede-link gjerdet, kan en traktordreven post hole borer brukes til å spare på manuell arbeidskraft og tid. Denne type post hole borer fungerer på samme måte som de manuelle post hullboremaskiner. Forskjellen mellom traktoren post hole borer og det faste manuell etter hull borer er den er koblet til en traktor og drives og kontrolleres av en person.

Related Articles

  1. Hvordan dekke Chain-Link Gjerder
  2. Hvordan Clean Rusted Chain-Link Gjerder
  3. Typer av Chain Link Gjerder
  4. Sammenligning av Typer Chain Link Gjerder
  5. Hvordan Paint & Refinish Chain Link Gjerder
  6. Yard Landscape ideer rundt Chain Link Gjerder
  7. Hvordan Kaniner Få inn Yards med Chain Link gjerder rundt dem?
  8. Innstilling innlegg for Chain-Link Gjerder
  9. Chain-Link gjerde rundt-a-Pool forskriften

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*