De 10 romantiske blomster

De 10 romantiske blomster


Hva kan være mer romantisk enn en bukett med fargerike, delikate blomster presentert for den du elsker? Mange typer blomster er tilgjengelig for arrangement i buketter, men noen av disse er kjent for fremkaller følelser av kjærlighet, hengivenhet og troskap. Uansett hva din smak og personlighet, minst en av de 10 beste romantiske blomster tilbyr en perfekt statement for deg.

Roses

Kanskje de mest symbolske symboler av femininitet og romantikk, er rosen sitert i poesi, kunst, film og litteratur. The rose symbolikk finnes i mange gamle religioner og kulturer, for eksempel kristendom, hinduisme og buddhisme. Det har alltid vært brukt som et symbol på kjærlighet, styrke, visdom og guddommelig, i henhold til Lilys Rose Garden. Roses kommer i mange farger, hver sies å symbolisere et annet aspekt av kjærlighet og romantikk.

liljer

Liljer har en kvalitet av sødme og troskap som gjør det til et godt valg for romantisk uttrykk. Long et symbol for kyskhet og uskyld, fremkaller det en følelse av lojal kjærlighet og hengivenhet over tid

Gardenia

Gardenias, med sin rene, hvite skjønnhet og berusende duft, er en favoritt i bryllup buketter og centerpieces. De er en uventet og delikat påminnelse om skjørheten i kjærlighet og håp for sin oppfyllelse. I den viktorianske språket av kjærlighet, gardenia symboliserte "hemmelige kjærlighet", ifølge Monrovia.

camellias

Kameliadamen har attraktive eviggrønne bladverket og myke, avrundede blomster i mange nyanser av rosa og rødt, samt hvitt. Kameliadamen brukes til å symbolisere beundring, lengsel, trofasthet og lykke. De er ofte brukt i bryllup buketter.

peoner

Peoner er funnet i hjemmet hager over hele verden og er godt kjent som symboler på velstand, ære og lykke i ekteskapet. De kommer i en rekke farger fra lidenskapelig, dyp rød til uskyldig blek-rosa og gi en rik, roselignende duft til romantiske buketter.

daisies

Daisies symboliserer mildhet og uskyld og gryende ny kjærlighet. De har lenge vært brukt til å spille "han elsker meg, han elsker meg ikke", og et sikkert tegn på en foreløpig ny frier er hans tilbud av en bukett med tusenfryd for å vise sin hengivenhet, ifølge Hudson Valley bryllup.

tulipaner

Tulipaner symboliserer en styrking av eleganse og nåde, samt spesifikke betydninger gitt av fargene. Hvite tulipaner snakke med verdighet og tilgivelse, røde tulipaner symboliserer perfekt kjærlighet og spraglete tulipaner sende uttalelsen "du har vakre øyne", ifølge Pro blomster.

orkideer

Orkideer er sjeldne, tropiske beauties som sier "du er unik." De symboliserer kjærlighet, rikdom, skjønnhet og raffinement.

syriner

For gammeldags følelse og delikatesse av følelse, kan klynger av duftende, blek-lilla blomster av syrin ikke overgått. Disse blomstene si "Jeg verdsetter deg i den mest tradisjonelle måter."

Iris

Iris har en spesiell skjønnhet som uttrykker beundring, lidenskap og sympati. De kommer i en rekke farger og former som gjør dem perfekt for arrangementer av alle slag.

Related Articles

  1. Liste over romantiske blomster
  2. Typer av romantiske blomster
  3. Romantisk midtpunktet ideer
  4. Hvorfor må dere gi Girls blomster?
  5. Hvordan lage en blomst ordning med røde roser
  6. Liste over planter og blomster
  7. Ideer for å gjøre blomsterbed
  8. Wedding Ceremony Flower Ideer
  9. Dekorere et soverom for Romance på et svært lite budsjett

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*