De beste Apparater til kjøkkenet

De beste Apparater til kjøkkenet


Ingen kjøkkenet ville være komplett uten et sett med solide apparater for å holde ting knirkefritt og effektivt. Dine kjøkkenapparater bør minimere mengden av tiden du bruker på matlaging og hvor mye krefter du øve på kjøkkenet. Når du velger de beste apparater for kjøkkenet, velge elementer som du vil bruke på en jevnlig basis, snarere enn elementer som er trendy.

Kaffetrakter

Hvis du elsker å våkne opp til den varme duften av fersk kaffe, er en kaffetrakter akkurat hva kjøkkenet ditt behov. Hvis kjøkkenet er lite, eller du bare vil ha det grunnleggende, velger en vanlig kaffetrakter uten dikkedarer. Hvis du vil ha kaffen klar før du våkner opp, velger du en kaffetrakter med en pre-set alarm. Kaffen vil begynne brewing mens du sover og være klar når du står opp. For forretningsmann eller kvinne, bør du vurdere en kaffetrakter som utleverer en drink i en termos for enkel reise.

brød Maker

Et brød maker er en liten maskin som hviler rolig på benken mens du fyller kjøkkenet med den friske duften av brød. Brød beslutningstakere er allsidig og gir deg muligheten til å opprette kanelboller, brød, muffins, kjeks og rundstykker fra kjøkkenet. Hvis du ønsker å lage et brød, bare legge ingrediensene til brød maker og trykke på en knapp. Brødet maker vil pipe når brødet er ferdig. For rundstykker og mindre brød, lage deigen i brød maker før du overfører ruller til ovnen og stek til perfeksjon. Den primære fordelen med et brød maker er at det sparer deg for tid og energi brukt elte deigen og tilbyr deg en idiotsikker måte å lage deilig brød.

Mikser

En mikser er en må-ha for enhver kokk. Hvis du er en uformell baker, en billig håndmikser verker mens baker kaker, brownies eller kaker. Hånd miksere er kompakt nok til å passe lett i kjøkkenskuffen. Flere alvorlige kokker foretrekker en stand blandebatteri, som, mens dyrere, fungerer godt på en rekke ulike teksturer og er ideell for større mengder deig. Stand miksere er større og tyngre enn hånd miksere og kan lagres i et skap eller venstre på benken.

Brødrister

I riket av kjøkkenapparater, er en brødrister ovnen en blanding mellom en tradisjonell brødrister, en varmluftsovn og mikrobølgeovn. En brødrister ovnen er en miniatyr ovn som sitter på benken. Du kan bruke den til å lage toast, bake snacks eller varme opp restene. En brødrister ovnen tilbyr mer allsidig enn en tradisjonell brødrister, mer varmeregulering enn en mikrobølgeovn og raskere steketid enn en varmluftsovn.

Related Articles

  1. Ting å vurdere når du legger til en walk-in pantry til kjøkkenet
  2. Guide til kjøkkenet Skjærebrett
  3. De beste Blomster til Plant i Florida Panhandle
  4. De beste Blomster til anlegget fra Seed
  5. The Best blomster til Flower Garden
  6. De beste plantene til liggende hagen din i Nordøst Florida
  7. The Best Additiv til Lysere Clay hagejord
  8. The Best stauder til Plant
  9. De beste plantene til å bruke i Florida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*