De beste Juridisk ideer

De beste Juridisk ideer


Ulike landskap kan skape store endringer i måten du føler deg i ditt hjem. Naturområder redusere stress og øke din energi. Når du utformer et landskap for hjemmet ditt, kan du prøve å tenke på hva du personlig liker å se på naturen og like det så mye som mulig i rommet ditt. Store temaer kan være bassenger og små fossefall, japansk påvirket lanterner, eller bare en enkel benk foran en stor hage.

Paths

Innlemme stier, trapper eller stepping steiner i ditt design. Svingete veier er en flott måte å naturlig veilede deg gjennom et miljø, og en god del av tanken bør settes inn i deres sted. Hvis du har en stor plass, sammenhengende trasé som blander trinnene og ramper rundt funksjonene i plenen gjør for en flott tur. For mindre områder, vurdere planting krypende timian rundt stepping steiner for å få en enkel og naturlig følelse.

Vann

Pools, men noen ganger er vanskelig å vedlikeholde, gjøre for kanskje den mest slående landskaps funksjoner. For multi-level områder, koble til et par bassenger med milde stein fossefall. Du kan legge fisk i tillegg hvis du bor i et område uten harde vintre. Fontener er en flott måte å legge til personlighet og gjør et område helt unikt. De også legge til lyd i et område som gir en ny dimensjon til landskapet. I store områder kan du lage små broer å blande dine stier og bassenger sammen dramatisk.

Flower Borders

Blomst grenser skape farge og legge hyggelige dufter til en landskaps sted. Buet grenser som følger den naturlige flyten av landskapet gjør for mye mer interessante presentasjoner og føler seg mer i harmoni med det omkringliggende området. Velg flerårige blomster slik at du ikke trenger å holde dem ved å plante hvert år, og bland i et par årlige favoritter til å legge til variasjon sommer etter sommer. Pass på at du velger blomster som vil vokse godt med jord og klima selv eller du kan finne vedlikehold vanskelig.

kulturelle funksjoner

Berømte kulturelle funksjoner inkluderer japanske zen hager, steinlykter og så videre. Ved hjelp av disse funksjonene gir landskapet mer unike funksjoner og kan levere litt ekstra stil. Japansk zen hager (raket sand med noen bergarter) kan brukes i vanskelige jord og er relativt lett å vedlikeholde. Stone lanterner, lysthus eller fremmede planter og trær kan fullføre utseendet. Bare vær forsiktig når du planlegger en cross-kultur tema landskapet ikke å mikse og matche for mye. Legge i altfor mange ulike komponenter kan gjøre en overfylt og ubehagelig scene. Holde ting enkelt.

Related Articles

  1. De beste Juridisk ideer for Front Yards
  2. Homestead Juridisk ideer
  3. Bakgårdshage Juridisk ideer
  4. Skrå Yard & Rocky Juridisk ideer
  5. Northwest Juridisk ideer
  6. Southwestern Juridisk ideer
  7. The Best Hage Ideas
  8. Hvordan gjennomføre Inexpensive Juridisk ideer
  9. Easy Backyard Juridisk ideer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*