De beste måtene å drepe Weeds i en hage

De beste måtene å drepe Weeds i en hage


Kontrollere ugress i hagen bidrar til å hindre ugress i å drepe dine planter, blomster og avlinger. Luking er vanskelig arbeid, spesielt i yards anlagt med store planting senger. Dessverre, selv om det ikke er en enkel eller rask løsning, er hånd-luking den mest effektive måten å holde en hage fri for ugress.

Hånd luking

Hånd luking er den mest effektive måten å kontrollere hage ugress. Sjekk hagen ofte, og trekke opp noen unge, ømme ugress før de begynner å true etablerte planter. Hvis du lar ugress modne, konkurrerer de med hageplanter for næringsstoffer i jord, vann og sollys. Store røtter gjør det vanskelig for nye hageplanter til å vokse skikkelig rotsystemer. Trekk forsiktig opp unge ugress, være sikker på å fjerne røttene. For store senger, bruk en hage hakke å rake ut noen voksende ugress.

Weed Killer

Luke killer produkter og plantevernmidler også effektivt drepe ugress i hagen, selv om mange av disse produktene også truer livene til de plantene du ønsker å vokse. Les alltid etikettene på ugress nøye og bare bruke produktet på avlingene oppført på etiketten, advarer Arizona Cooperative Extension. Pass på å sprøyte plantene under rolig vær, slik at vinden ikke blåser kjemikaliene på blomster eller grønnsaker i hagen. Bruk aldri ugressmiddel produkter i samme sprøyte du bruker for insektmidler og soppmidler; kombinere kjemikalier fra flere produkter kan produsere farlige damper eller kjemiske reaksjoner.

Mulching

I tillegg til hånd luking, fastsettelse et lag mulch kan bidra til å hindre ugress fra forbikjøring hagen. Bioklipp hagen også fordeler hageplanter ved å holde jorda fuktig og kjølig. Dekk hagen med et lag mulch minst en tomme tykk, men sørg for å legge igjen en sirkel minst en tomme i diameter klar av mye rundt bunnen av hver plante. Dette gjør at sollyset for å varme jorden direkte rundt bunnen av anlegget og vann for å nå røttene. Noen ground planter fungerer godt som en levende mulch, i henhold til Garden Channel. Planting nederlandsk kløver, rug eller durra dekker jorda så ugress ikke kan rote gjennom.

hage~~POS=TRUNC Metoder

Kombinere hånd-luking og mulching med luke reduserende hagearbeid metoder gjør det vanskelig for ugress å utvikle en høyborg i hagen. En effektiv metode for å holde ugress i sjakk er kjent som lasagne hagearbeid. Lasagne hagearbeid innebærer lagdeling jord, mulch og luke barrierer i hagen. Når du planlegger en hage, legg et lag av gjødsel på bunnen, etterfulgt av et lag med torv mose og toppet med jord, kompost og mulch, anbefaler Patricia Lanza. En annen idé er å stemple ned ugress og dekker stiene i hagen med flate biter av papp. Planting i hevet senger hjelper også kutte ned på ugress i en hage. Konstruer hevet planting senger med et lag av gummi luke barriere på bunnen for å hindre ugress i å vokse inn i de nye opphøyde senger.

Related Articles

  1. Den beste måten å drepe Weeds på en grus Drive
  2. Den beste måten å drepe Weeds Naturligvis
  3. De beste måtene å drepe Weeds i seng av Daylilies
  4. Den beste måten å drepe ugress i Centipede Grass
  5. Den beste måten å drepe Mold
  6. Den beste måten å drepe mus
  7. De beste måtene å drepe en mus
  8. Den beste måten å drepe maur i et hus
  9. Den beste måten å drepe kratt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*